پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
الگو:آشپزی لوانتین
الگو
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{navbox | name = Levantine cuisine | title = [[آشپزی شاماتی]] | state = {{{state<includeonly>|collapsed</includeonly>}}} | bodyclass = hlist | group1 = نوشیدنیها | list1 = ;نوشیدنیهای غیرالکلی : [[قهوه عربی]] : [[قهوه ترک]] : [[چای عربی]] : [[جلاب]] : [[Mırra|Mur]] : [[ماته]] : [[Pekmez|Dibs]] : [[آرد ثعلب]] : [[شربت (نوشیدنی)]] : [[لواشک]] : [[تمر هندی]] : [[لیموناد نعنا]] ;نوشیدنیهای تخمیرشده : [[آیران]] : [[Leben (milk product)|Leben]] ;نوشیدنیهای تقطیرشده : [[عرق (نوشیدنی)]] ;آبجوها : [[:Category:Beer in Lebanon|Beer in Lebanon]] : [[Beer in Syria]] : [[:Category:Beer in the State of Palestine|Beer in Palestine]] : [[Beer in Jordan]] ;شرابها : [[Lebanese wine]] : [[:Category:Syrian wine|Syrian wine]] : [[Palestinian wine]] : [[Jordanian wine]] | group2 = نانها | list2 = * [[کعک]] * [[Khubz]] * [[نان پیتا]] * [[نان تنور]] * [[Taboon bread]] * [[Samoon]] * [[Markook shrek|Markook]] | group3 = پیشغذاها<br>و سالادها | list3 = * '''[[مزه (خوراک)]]''' (main article) * [[سالاد عربی]] * [[بابا غنوج]] * [[فلافل]] * [[حمص (خوراک)]] * [[Msabbaha]] * [[Ful medames]] * [[کبه (غذا)]] * [[ماست چکیده]] * [[Sarma (food)|Yabrak]] * [[تبوله]] * [[فتوش]] * [[Raheb]] * [[Kibbeh nayyeh]] * [[Sujuk]] * [[Balila (dish)|Balila]] * [[ترشی]] * [[Muhammara]] * [[ارده]] * [[Toum]] * [[ماست و خیار]] * [[ماست]] | group4 = پنیرها | list4 = * '''[[List of Syrian Cheeses |Syrian Cheese]]''' (main article) * [[Ackawi]] * [[Shanklish]] * [[Halloumi|Hallum cheese]] * [[Nabulsi cheese]] * [[Tresse cheese]] * [[Baladi cheese]] * [[Braided cheese]] * [[Kashkaval|Kashkawan cheese]] * [[Jameed]] | group5 = سوپها و خورشها | list5 = * '''[[شوربا]]''' (مقالۀ اصلی) * [[Lentil soup]] * [[سوپ مرغ]] * [[Vegetable soup]] * [[Harees]] * [[Shakriyeh]] * [[کلهپاچه]] * [[مولوخیا]] * [[Fasolia]] * [[Fasoulia Khadra]] * [[خورش بامیه]] * [[یخنی]] * [[Sumaghiyyeh]] | group6 = شیرینیها | list6 = * [[فطایر]] * [[لحمعجین]] * [[سمبوسه]] * [[بروکاس]] * [[Sfiha]] * [[Manakish]] * [[Musakhan]] | group7 = غذاها | list7 = * [[Mfarakeh]] * [[Mansaf]] * [[مقلوبه]] * [[کبسه]] * [[Mujaddara]] * [[دلمه]] * [[Stuffed peppers]] * [[Stuffed squash]] * [[Stuffed eggplant]]s * [[بلغور]] * [[فلافل]] * [[Freekeh]] * [[Fried eggplant]] * [[Fried cauliflower]] * [[Kibbeh Labanieh]] * [[Kibbeh Bil Sanieh]] * [[Grilled Kibbeh]] * [[Shushbarak]] * [[Batata harra]] * [[Mombar|Fawaregh]] * [[Fatteh]] * [[شاک شوکا]] * [[Galayet bandora]] * [[Kavurma|Awarma]] * [[کوسکوس]] * [[موساکا]] * [[دلمه کلمپیچ]] * [[Quzi|Zarb]] * [[Siyyadiyeh]] * [[Mfaraket Koussa]] | group8 = گوشتهای کبابشده | list8 = * '''[[کباب]]''' (main article) * [[Kebab Halabi]] * [[Shish kebab]] * [[Cherry kebab]] * [[Kebab Khashkhash]] * [[Kebab Hindi]] * [[Shish taouk]] * [[کوفته]] * [[شاورما]] | group9 = دسرها | list9 = * [[کونفه]] * [[Halawet el Jibn]] * [[Booza]] * [[لوکومانداس]] * [[باقلوا]] * [[بسبوسه]] * [[Fig roll]] * [[حلوا]] * [[معمول (شیرینی)]] * [[محلبی]] * [[Phoenicia dessert]] * [[قتایف]] * [[قرابیه]] * [[راحتالحلقوم]] * [[Warbat|Shaabiyat]] * [[Dragée]] * [[Stuffed dates]] * [[Meghli]] * [[Sfouf]] * [[Murabba]] * [[نوقا]] * [[Tulumba|Balah El Sham]] * [[زولبیا]] * [[Awameh]] * [[Layali Lubnan]] * [[Ballorieh]] * [[Znoud El Sit]] * [[Mabrooma]] * [[Barazek]] * [[Osh El Bulbul]] * [[Taj El Malik]] * [[Swar El Sit]] | group11 = ابزار مخصوص | list11 = *[[جذوه]] *[[Mangal (barbecue)|Manqal]] *[[Tabun oven]] *[[تنور]] | group12 = آشپزیهای مرتبط | list12 = * [[آشپزی عربی|عربی]] * [[آشپزی مدیترانهای|مدیترانهای]] * [[آشپزی خاورمیانه]] * [[آشپزی اسرائیلی|اسرائیلی]] * [[آشپزی یهودی مزراحی|مزراحی]] * [[آشپزی یهودی سفاردی|سفاردی]] * [[آشپزی ایرانی|ایرانی]] * [[آشپزی ارمنی|ارمنی]] * [[آشپزی یهودی|یهودی]] * [[آشپزی کردی|کُردی]] * [[آشپزی لری|لُری]] * [[آشپزی قبرسی|قبرسی]] * [[آشپزی عثمانی|عثمانی]] * [[آشپزی عراقی|عراقی]] | belowstyle = font-weight:bold | below = * {{portal-inline|Food|size=tiny}} * {{portal-inline|Drink|size=tiny}} }}<noinclude> {{documentation|content= {{collapsible option}} [[رده:الگو:فرهنگ و هنر اروپا]] }}</noinclude>
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا