پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
تارتار سالمون
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox food|name=تارتار سالمون|image=Bristol Bay Salmon Tartare_0440 (7564711524).jpg|image_size=250px|caption=|alternate_name=|country=|region=|creator=|course=[[پیش غذا]]|type=|served=|main_ingredient=[[سالمون]] خام، چاشنی|variations=|calories=|other=}} '''تارتار سالمون''' با [[ماهی آزاد|ماهی سالمون]] خام تازه و چاشنی تهیه میشود. معمولاً روی کراکر یا نان پخش میشود و به عنوان [[پیشغذا|پیش غذا]] مصرف میشود. برای تهیه معمول در آلمان، فیله سالمون خرد شده نمک و فلفل میشود، با موسیر یا پیاز ریز خرد شده، احتمالاً پیازچه یا ریحان مخلوط میشود و با سرکه یا آب لیمو، روغن و ادویههایی مانند شوید یا گشنیز چاشنی میشود.<ref>Dr. Oetker (Hrsg.): ''Vorspeisen von A-Z: Von Appetithappen bis Zwiebeltörtchen'', 2010, Verlag Dr. Oetker, {{شابک|978-3-7670-0728-4}}, S. 7</ref> == جستارهای وابسته == * [[فهرست هوردویوور]] * [[ساشیمی|ساشی می]] * [[سوشی]] * [[استیک تاتار|استیک تارتار]] == منابع == {{پانویس}} == پیوند به بیرون == {{Portal-inline|خوراک}} {{خوراک-خرد}} [[رده:پیشغذاها]] [[رده:غذاها از ماهی نپخته]] [[رده:آشپزی آلمانی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا