پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
ریسترتو
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{بهبود منبع}}[[پرونده:Ristretto - by Charles Haynes.jpg|بندانگشتی]]'''ریسترتو''' همان اسپرسو میباشد در حجم و گاندازه کوچکتر و غلیظ تر مشابه [[اسپرسو]] میباشد که معنای اسپرسوی کوچکشده نیز تعبیر میشود. تلخی بیشتر از ویژگیهای این [[نوشیدنی]] میباشد. یک فنجان ریسترتو ۲۰ میلی لیتر است. در واقع بزرگترین تفاوت اسپرسو و ریسترتو در حجم است. بهطور کلی فرایند زمان عصارهگیری و حجم در ریسترتو کوتاهتر است. از نظر حجمی دو فنجان [[قهوه]] ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو میباشد. به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید. == تهیه == * [[قهوه عربی]] * [[قوری موکا]] * [[باریستا (Barista)]] * [[قهوه ترک]] * [[اسپرسو]] [[رده:آشپزی ایتالیایی]] [[رده:اسپرسو]] [[رده:قهوه در ایتالیا]] [[رده:قهوه]] [[رده:کافئین]] [[رده:نوشیدنیهای ایتالیایی]] [[رده:نوشیدنیهای داغ]] [[رده:نوشیدنیهای قهوهدار]] [[رده:وامواژههای ایتالیایی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
الگوهای بهکاررفته در این صفحه:
الگو:Ambox
(
ویرایش
)
الگو:بهبود منبع
(
ویرایش
)
الگو:یافتن منابع فضای نام اصلی
(
ویرایش
)
پودمان:Arguments
(
ویرایش
)
پودمان:Category handler
(
ویرایش
)
پودمان:Category handler/blacklist
(
ویرایش
)
پودمان:Category handler/config
(
ویرایش
)
پودمان:Category handler/data
(
ویرایش
)
پودمان:Category handler/shared
(
ویرایش
)
پودمان:Find sources
(
ویرایش
)
پودمان:Find sources/config
(
ویرایش
)
پودمان:Find sources/links
(
ویرایش
)
پودمان:Find sources/templates/Find sources mainspace
(
ویرایش
)
پودمان:Message box
(
ویرایش
)
پودمان:Message box/ambox.css
(
ویرایش
)
پودمان:Message box/configuration
(
ویرایش
)
پودمان:Namespace detect/config
(
ویرایش
)
پودمان:Namespace detect/data
(
ویرایش
)
پودمان:Unsubst
(
ویرایش
)
پودمان:Yesno
(
ویرایش
)
تغییر عرض محدود محتوا