پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
شولنت
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food | name = شولنت | image = [[پرونده:Chol 001.jpg|250px]] | caption = | alternate_name = | country = | region = | creator = | course = | type = [[خورش]] | served = | main_ingredient = [[گوشت]]، [[سیبزمینی]]، [[لوبیا]]، [[جو (گیاه)|جو]] | variations = | calories = | other = }} '''شولنت''' ({{lang-he-n|חמין}}; [[زبان ییدیش|ییدیشی]]: טשאָלנט, طشالنط tšolnt) یکی از غذاهای خاص در [[آشپزی یهودی]] است که در صبح شبات مورد استفاده یهودیان قرار میگیرد. از آنجایی که آشپزی در روز شبات ممنوع است، برای حل این مشکل و برای این که غذا در روز شبات به صورت سرد مصرف نشود، یهودیان اروپای شرقی غذای شولنت را ابداع کردند که یک نوع تاس کباب، شامل حبوبات، جو، سیبزمینی و گوشت گاو میباشد، به طوری که پخت آن از قبل از شبات آغاز میشود و به صورت آهسته و نیم جوش تا شبات ادامه مییابد. == منابع == {{پانویس|چپچین=بله}} * {{یادکرد-ویکی|پیوند =//en.wikipedia.org/w/index.php?title=Cholent&oldid=812109634|عنوان = Cholent|زبان =انگلیسی|بازیابی =۳ ژانویه ۲۰۱۸}} {{-}} == پیوند به بیرون == {{انبار-رده}} [[رده:آشپزی اسرائیلی]] [[رده:آشپزی یهودی]] [[رده:خورشها]] [[رده:واژهها و عبارتهای ییدیش]] [[رده:آشپزی یهودی اشکنازی]] [[رده:آشپزی فرانسوی]] [[رده:آشپزی آلمانی]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا