پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
ویکی باریستا:آیا میدانستید که...؟/۲۰۲۴/هفته ۳۹
صفحهٔ پروژه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
'''ویکی باریستا:آیا میدانستید که...؟/۲۰۲۴/هفته ۳۹ '''قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیهای جهان است که از دانههای میوه گیاهی به نام کافئا (Coffea) تهیه میشود. این گیاه بومی مناطق گرمسیری آفریقا، بهویژه اتیوپی است، اما امروزه در بسیاری از کشورهای جهان کشت میشود. قهوه به دلیل داشتن کافئین، مادهای محرک که باعث افزایش انرژی و هشیاری میشود، محبوبیت زیادی دارد و نقش مهمی در فرهنگها و جوامع مختلف ایفا میکند. [[پرونده:Latte and dark coffee.jpg|بندانگشتی]]دو نوع اصلی از دانههای قهوه که بیشترین مصرف را دارند عبارتند از: • قهوه عربیکا (Arabica): این نوع قهوه که از گیاه Coffea arabica به دست میآید، طعم ملایمتر و شیرینتری دارد. بیشتر در ارتفاعات بالا کشت میشود و نسبت به گونههای دیگر قیمت بالاتری دارد. • قهوه روبوستا (Robusta): از گیاه Coffea canephora تهیه میشود و به دلیل طعم تلختر و میزان کافئین بیشتر، معمولاً در اسپرسوها و قهوههای ارزانتر استفاده میشود. روبوستا در برابر شرایط سختتر مقاومتر است و بیشتر در مناطق کمارتفاع رشد میکند.
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا