پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
پوره سیب
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Appelmoes.jpg|250px|بندانگشتی|چپ|پوره سیب در یک استکان شیشهای]] '''[https://dastavval.com/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8/ پوره سیب] از پوست کندن و گرفتن [[آب سیب]] و پختن ان در دمای 80 درجه ساخته میشود ، شیرینی پوره سیب بدلیل وجود قند در آن میباشد و این معیار با بریکس مشخص میشود ، سیب در تناژ بالا توسط کارخانه های تولید رب و کنسانتره تولید مشود''' عمده تولید پوره سیب در استان آذربایجان شرقی و غربی میباشد ، قیمت پوره سیب در حال حاضر حدودا 4 برابر قیمت سیب میباشد و برای خرید میتوانید به تولید کنندگان و فروشندگان دست اول مراجعه کنید عمده مصرف پوره سیب برای ساخت لواشک ، مربا ، مالات ، [[نوشیدنی]] میباشد و مصرف خالی ان ممکن است م[[شکلات]] گوارشی بوجود بیاورد == طرز تهیه == [[پرونده:Homemade-applesauce-in-progress.png|بندانگشتی|سس سیب خانگی در فرایند ساخته شدن، با استفاده از Squeezo (تا حدی قابل مشاهده است).]] برای تهیه این پوره میتوان از [[سیب]] با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع [[ادویه]] جات و مواد افزودنی از جمله [[دارچین]] را به این پوره میافزایند. پوره سیب میتواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد؛ حتی میتوان از تکههای بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع پوره را به راحتی در خانه تهیه میکنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از [[سوپرمارکت]]ها موجود است. از این پوره به عنوان غذا یا خوراک حاضری برای کودکان استفاده میکنند. پوره سیبی که به آن شکر اضافه نکرده اند، به عنوان [[غذای کودک]] کاربرد دارد. گاهی برای مبارزه با اسهال، از این پوره به عنوان داروی خوراکی استفاده میکنند. == طرز تهیه پوره سیب از یک کتاب آشپزی سال ۱۸۸۱ == ” تعدادی [[سیب ترش]] بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و این سیبهای [[قاچ]] شده را بشویید. سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند. حالا سیبها آماده است. با پشت [[قاشق]]، سیبهای پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملاً [[سرما|سرد]] شوند. برای مزهدار کردن سیبها به آنها [[شکر]] اضافه نمایید.“ == جستارهای وابسته == * [[آشپزی مستعمرات سیزدهگانه]] * [[آشپزی آمریکایی]] == منابع == {{پانویس}} * [http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=سس+سیب دانشنامه رشد] [[رده:آشپزی آلمانی]] [[رده:آشپزی آمریکایی]] [[رده:آشپزی انگلیسی]] [[رده:آشپزی بریتانیایی]] [[رده:آشپزی بلژیکی]] [[رده:آشپزی هلندی]] [[رده:خوراکیها]] [[رده:سسها]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
الگوهای بهکاررفته در این صفحه:
الگو:Formatnumber
(
ویرایش
)
الگو:Main other
(
ویرایش
)
الگو:Yesno
(
ویرایش
)
الگو:پانویس
(
ویرایش
)
الگو:پانویس/styles.css
(
ویرایش
)
پودمان:Check for unknown parameters
(
ویرایش
)
پودمان:Numeral converter
(
ویرایش
)
تغییر عرض محدود محتوا