پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کریزنتیموم(کوکتل)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
'''کریزنتیموم (Chrysanthemum)''' یک کوکتل کلاسیک است که قدمتش به اوایل قرن بیستم بازمیگردد. این [[نوشیدنی]] به خاطر ترکیب طعمهای گیاهی و گلی خود شناخته میشود و از ترکیب ورموث خشک، بندیکتین و کمی آبسنث تهیه میشود. این کوکتل عطری ظریف و طعمی ملایم دارد و به صورت خنک سرو میشود که انتخابی مناسب و شیک برای عاشقان کوکتلهای کلاسیک است. == مواد لازم == • ۶۰ میلیلیتر ورموث خشک • ۲۲ میلیلیتر بندیکتین • ۵ میلیلیتر آبسنث • پیچ پرتقال برای تزئین دستور تهیه 1. ورموث خشک، بندیکتین و آبسنث را داخل یک لیوان مخلوطکنی پر از یخ بریزید. 2. مواد را به خوبی هم بزنید تا خنک شوند. 3. نوشیدنی را داخل یک گیلاس کوپه سرد شده بریزید. 4. برای تزئین، از پیچ پرتقال استفاده کنید تا عطری ملایم از مرکبات به آن اضافه کنید. == طعم == کوکتل کریزنتیموم دارای ترکیب طعمی متعادل با شیرینی ملایم از بندیکتین، طعمهای گیاهی از آبسنث و پایانی خشک از ورموث است. این کوکتل با طعمهای پیچیده و لطیف خود تجربهای خاص و متفاوت را برای دوستداران نوشیدنیهای کلاسیک فراهم میکند. == منابع ==
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا