اشترودل: تفاوت میان نسخهها
جز ربات: افزودن ردههای همسنگ |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۲
اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینیهای اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پختهاست که لوله شده و لای آن شیرینی یا انواع موادغذایی باشد. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شدهاست.[۱][۲]
انواع اشترودل[ویرایش | ویرایش مبدأ]
اشترودل شیرین:
- اشترودل سیبی
- اشترودل گیلاسی
- اشترودل خشخاشی
- اشترودل شیرکرمی
- اشترودل نون خرمایی
- اشترودل کوکو شیرین
اشترودلهای شور[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "Dicissettesima revisione dell'elenco nazionale dei prodotti agroalimentari tradizionali" (PDF). Italian Ministry of Agricultural, Food and Forestry Policies. 2017. p. 78.
{{cite web}}
: نگهداری CS1: url-status (link) - ↑ «Real Homemade Strudel Dough». www.gatewayno.com. دریافتشده در ۲۰۲۳-۰۵-۰۹.
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ اشترودل موجود است.
ردهها:
- نگهداری CS1: url-status
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی اسرائیلی
- آشپزی اسلواک
- آشپزی بوسنیایی
- آشپزی چکی
- آشپزی رومانیایی
- آشپزی کرواتی
- آشپزی یهودی اشکنازی
- دسرهای اسلوونیایی
- دسرهای مجاری
- شیرینی
- شیرینیها
- غذاهای صبحانه
- آشپزی فرانسوی
- آشپزی ایتالیایی
- فراوردههای تنوری یهودی