بستنی ناپلی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
 
خط ۱: خط ۱:
{{Infobox food
| name = بستنی ناپلی
| image = Neapolitan.jpg
| image_size =
| caption = بستنی ناپلی لایه‌ای
| alternate_name =
| country = [[پروس]]
| region =
| creator =
| course =
| type =
| served =
| main_ingredient = [[بستنی وانیلی]]، [[بستنی شکلاتی|شکلاتی]]، [[توت‌فرنگی]]
| variations = رنگ‌ها از لحاظ تاریخی مانند پرچم ایتالیا بودند: سبز ([[بستنی پسته‌ای|پسته‌ای]] یا بادامی)، سفید (وانیلی)، و قرمز ([[بستنی گیلاسی|گیلاسی]]، در واقع صورتی).<ref>"This is popularly known as a mixture of creams moulded together, as vanilla, strawberry, and pistachio." {{cite book | title = Mrs. Allen on Cooking, Menus, Service | author  = Ida C Bailey Allen| date = 1929 | publisher  = Doubleday, Doran & Company | location = Garden City, NY | page  = 691 }}</ref> 
| serving_size = ۱۰۰ گرم
}}
'''بستنی ناپلی''' یا '''ناپولیتن''' {{انگلیسی|Neapolitan ice cream}} که گهگاهی به آن '''بستنی سه رنگ<ref name="tufts">{{cite news|last1=Kalil|first1=Frederick|title=We all scream for...|url=http://now.tufts.edu/articles/dish-we-all-scream-for-ice-cream|access-date=2 December 2014|work=Tufts Now|publisher=[[Tufts University]]|date=17 September 2012|location=Medford, Massachusetts|archive-date=20 February 2021|archive-url=https://web.archive.org/web/20210220145213/https://now.tufts.edu/articles/dish-we-all-scream-for-ice-cream|url-status=dead}}</ref>''' {{انگلیسی|Harlequin ice cream}} هم می‌گویند نوعی از [[بستنی]] می‌باشد که از سه طعم مجزا (غالباً [[بستنی وانیلی|وانیلی]]، [[بستنی شکلاتی|شکلاتی]] و [[بستنی توت‌فرنگی|توت‌فرنگی]]) تشکیل شده باشد که معمولاً بدون هیچ مانعی بین یکدیگر قرار گرفته‌اند.
'''بستنی ناپلی''' یا '''ناپولیتن''' {{انگلیسی|Neapolitan ice cream}} که گهگاهی به آن '''بستنی سه رنگ<ref name="tufts">{{cite news|last1=Kalil|first1=Frederick|title=We all scream for...|url=http://now.tufts.edu/articles/dish-we-all-scream-for-ice-cream|access-date=2 December 2014|work=Tufts Now|publisher=[[Tufts University]]|date=17 September 2012|location=Medford, Massachusetts|archive-date=20 February 2021|archive-url=https://web.archive.org/web/20210220145213/https://now.tufts.edu/articles/dish-we-all-scream-for-ice-cream|url-status=dead}}</ref>''' {{انگلیسی|Harlequin ice cream}} هم می‌گویند نوعی از [[بستنی]] می‌باشد که از سه طعم مجزا (غالباً [[بستنی وانیلی|وانیلی]]، [[بستنی شکلاتی|شکلاتی]] و [[بستنی توت‌فرنگی|توت‌فرنگی]]) تشکیل شده باشد که معمولاً بدون هیچ مانعی بین یکدیگر قرار گرفته‌اند.



نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۱۵

بستنی ناپلی یا ناپولیتن (به انگلیسی: Neapolitan ice cream) که گهگاهی به آن بستنی سه رنگ[۱] (به انگلیسی: Harlequin ice cream) هم می‌گویند نوعی از بستنی می‌باشد که از سه طعم مجزا (غالباً وانیلی، شکلاتی و توت‌فرنگی) تشکیل شده باشد که معمولاً بدون هیچ مانعی بین یکدیگر قرار گرفته‌اند.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Kalil, Frederick (17 September 2012). "We all scream for..." Tufts Now. Medford, Massachusetts: Tufts University. Archived from the original on 20 February 2021. Retrieved 2 December 2014.