نان رول: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۱۶: | خط ۱۶: | ||
}} | }} | ||
'''گرده نان'''<ref>{{یادکرد کتاب|عنوان=فرهنگ پیشرو آریانپور، roll}}</ref> یا '''نان رول''' یا '''بروتشن'''<ref>از آلمانی brot: نان و پسوند chen:چه</ref> یا گاهی '''نانچه'''<ref>{{یادکرد وب|عنوان=مفهوم نان و نانوایی در آلمان {{!}} DW {{!}} 25.10.2007|نشانی=https://www.dw.com/fa-ir/%D9%85%D9%81%D9%87%D9%88%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/a-2829983|وبگاه=DW.COM|بازبینی=2021-09-01|کد زبان=fa-IR|نام=Deutsche|نام خانوادگی=Welle (www.dw.com)}}</ref> نوعی نان است که [[خمیر]] بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در میآید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته میشود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت [[مثلث]] دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده میشود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، [[کره (لبنیات)|کره]] بیشتری بکار میرود و ''رول کرهای'' نامیده میشود. بیشتر به عنوان غذای اصلی استفاده میشود.<ref>{{پک|社団法人 全国調理師養成施設協会|2012|ک=総合 調理用語辞典|زبان=ja|ص=1288}}</ref> | '''گرده نان'''<ref>{{یادکرد کتاب|عنوان=فرهنگ پیشرو آریانپور، roll}}</ref> یا '''نان رول''' یا '''بروتشن'''<ref>از آلمانی brot: نان و پسوند chen:چه</ref> یا گاهی '''نانچه'''<ref>{{یادکرد وب|عنوان=مفهوم نان و نانوایی در آلمان {{!}} DW {{!}} 25.10.2007|نشانی=https://www.dw.com/fa-ir/%D9%85%D9%81%D9%87%D9%88%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/a-2829983|وبگاه=DW.COM|بازبینی=2021-09-01|کد زبان=fa-IR|نام=Deutsche|نام خانوادگی=Welle (www.dw.com)}}</ref> نوعی نان است که [[خمیر]] بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در میآید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته میشود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت [[مثلث]] دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده میشود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، [[کره (لبنیات)|کره]] بیشتری بکار میرود و ''رول کرهای'' نامیده میشود. بیشتر به عنوان غذای [[اصلی]] استفاده میشود.<ref>{{پک|社団法人 全国調理師養成施設協会|2012|ک=総合 調理用語辞典|زبان=ja|ص=1288}}</ref> | ||
== تکنیک آمادهسازی == | == تکنیک آمادهسازی == |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۰
نامهای جایگزین | به آلمانی Brötchen بروتشن |
---|---|
گونه | نان |
بخش | مخلفات |
|
گرده نان[۱] یا نان رول یا بروتشن[۲] یا گاهی نانچه[۳] نوعی نان است که خمیر بعد از بار نخست ور آمدن تقسیم شده و به صورت گرد در میآید سپس خمیر یک بار پهن شده و بعد از آنکه به صورت رول شکل داده شد، بعد از بار دوم ور آمدن پخته میشود. این نان دارای اشکال گوناگونی است. در یکی از اشکال مرسوم، خمیر این نان به صورت مثلث دراز باز شده و از طرف پهن به طرف باریک پیچانده میشود. با ورود صنعت نان به ایران و تولید صنعتی نان، سهم این نان در سبد مصرف خانواد ایرانی بیشتر شد. نانی بسیار محبوب و نرم و لطیف است. در نوعی از آن به نسبت، کره بیشتری بکار میرود و رول کرهای نامیده میشود. بیشتر به عنوان غذای اصلی استفاده میشود.[۴]
تکنیک آمادهسازی[ویرایش | ویرایش مبدأ]
-
۱/۹
-
۲/۹
-
۳/۹
-
۴/۹
-
۵/۹
-
۶/۹
-
۷/۹
-
۸/۹
-
۹/۹
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ فرهنگ پیشرو آریانپور، roll.
- ↑ از آلمانی brot: نان و پسوند chen:چه
- ↑ Welle (www.dw.com)، Deutsche. «مفهوم نان و نانوایی در آلمان | DW | 25.10.2007». DW.COM. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۹-۰۱.
- ↑ 社団法人 全国調理師養成施設協会、総合 調理用語辞典、 1288。
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- 社団法人 全国調理師養成施設協会 (2012). 総合 調理用語辞典 The Dictionary of Cookery Terms (به ژاپنی). 社団法人 全国調理師養成施設協会.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- پروندههای رسانهای مربوط به خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value). در ویکیانبار
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد: