ریسترتو: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). |
||
(۴ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱: | خط ۱: | ||
{{بهبود منبع}}[[پرونده:Ristretto - by Charles Haynes.jpg|بندانگشتی]]'''ریسترتو''' همان اسپرسو میباشد در حجم و | {{بهبود منبع}}[[پرونده:Ristretto - by Charles Haynes.jpg|بندانگشتی]]'''ریسترتو''' همان اسپرسو میباشد در حجم و گاندازه کوچکتر و غلیظ تر مشابه [[اسپرسو]] میباشد که معنای اسپرسوی کوچکشده نیز تعبیر میشود. تلخی بیشتر از ویژگیهای این [[نوشیدنی]] میباشد. یک فنجان ریسترتو ۲۰ میلی لیتر است. در واقع بزرگترین تفاوت اسپرسو و ریسترتو در حجم است. بهطور کلی فرایند زمان عصارهگیری و حجم در ریسترتو کوتاهتر است. | ||
از نظر حجمی دو فنجان قهوه ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو میباشد. | از نظر حجمی دو فنجان [[قهوه]] ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو میباشد. | ||
به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید. | به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید. | ||
== | == تهیه == | ||
* [[قهوه عربی]] | * [[قهوه عربی]] | ||
* [[قوری موکا]] | * [[قوری موکا]] | ||
* [[باریستا]] | * [[باریستا (Barista)]] | ||
* [[قهوه ترک]] | * [[قهوه ترک]] | ||
* [[اسپرسو]] | * [[اسپرسو]] | ||
[[رده:آشپزی ایتالیایی]] | [[رده:آشپزی ایتالیایی]] | ||
[[رده:اسپرسو]] | [[رده:اسپرسو]] |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۰
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. |
ریسترتو همان اسپرسو میباشد در حجم و گاندازه کوچکتر و غلیظ تر مشابه اسپرسو میباشد که معنای اسپرسوی کوچکشده نیز تعبیر میشود. تلخی بیشتر از ویژگیهای این نوشیدنی میباشد. یک فنجان ریسترتو ۲۰ میلی لیتر است. در واقع بزرگترین تفاوت اسپرسو و ریسترتو در حجم است. بهطور کلی فرایند زمان عصارهگیری و حجم در ریسترتو کوتاهتر است.
از نظر حجمی دو فنجان قهوه ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو میباشد. به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید.