میکروفوم: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:Pouring microfoam.jpg|180px|بندانگشتی| | [[پرونده:Pouring microfoam.jpg|180px|بندانگشتی| | ||
[[پرونده:Cappuccino milk froth.jpg|180px|]] ''بالا'': میکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی مرطوب{{سخ}}''پایین'': ماکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی خشک]] | [[پرونده:Cappuccino milk froth.jpg|180px|]] ''بالا'': میکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی مرطوب{{سخ}}''پایین'': ماکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی خشک]] | ||
'''میکروفوم''' یا '''میکروکف''' {{به انگلیسی|Microfoam}} یک [[شیر (خوراکی)|شیر]] کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه نوشیدنی های [[قهوه]] برپایه [[اسپرسو]]، بهخصوص آنهایی که دارای [[هنر لاته]] هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند. | '''میکروفوم''' یا '''میکروکف''' {{به انگلیسی|Microfoam}} یک [[شیر (خوراکی)|شیر]] کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه [[نوشیدنی]] های [[قهوه]] برپایه [[اسپرسو]]، بهخصوص آنهایی که دارای [[هنر لاته]] هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند. | ||
در مقابل میکروفوم، ماکروفوم {{به انگلیسی|Macrofoam}} قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای [[کاپوچینو]] (خشک) استفاده میشود. | در مقابل میکروفوم، ماکروفوم {{به انگلیسی|Macrofoam}} قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای [[کاپوچینو]] (خشک) استفاده میشود. |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۵
میکروفوم یا میکروکف (به انگلیسی: Microfoam) یک شیر کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه نوشیدنی های قهوه برپایه اسپرسو، بهخصوص آنهایی که دارای هنر لاته هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند.
در مقابل میکروفوم، ماکروفوم (به انگلیسی: Macrofoam) قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای کاپوچینو (خشک) استفاده میشود.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Microfoam». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۳ اوت ۲۰۲۰.