میکروفوم: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). |
||
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:Pouring microfoam.jpg|180px|بندانگشتی| | [[پرونده:Pouring microfoam.jpg|180px|بندانگشتی| | ||
[[پرونده:Cappuccino milk froth.jpg|180px|]] ''بالا'': میکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی مرطوب{{سخ}}''پایین'': ماکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی خشک]] | [[پرونده:Cappuccino milk froth.jpg|180px|]] ''بالا'': میکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی مرطوب{{سخ}}''پایین'': ماکروفوم مورد استفاده در تهیه [[کاپوچینو]]ی خشک]] | ||
'''میکروفوم''' یا '''میکروکف''' {{به انگلیسی|Microfoam}} یک [[شیر (خوراکی)|شیر]] کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه نوشیدنی های [[قهوه]] برپایه [[اسپرسو]]، بهخصوص آنهایی که دارای [[هنر لاته]] هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند. | '''میکروفوم''' یا '''میکروکف''' {{به انگلیسی|Microfoam}} یک [[شیر (خوراکی)|شیر]] کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه [[نوشیدنی]] های [[قهوه]] برپایه [[اسپرسو]]، بهخصوص آنهایی که دارای [[هنر لاته]] هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند. | ||
در مقابل میکروفوم، ماکروفوم {{به انگلیسی|Macrofoam}} قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای [[کاپوچینو]] (خشک) استفاده میشود. | در مقابل میکروفوم، ماکروفوم {{به انگلیسی|Macrofoam}} قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای [[کاپوچینو]] (خشک) استفاده میشود. | ||
خط ۷: | خط ۷: | ||
== منابع == | == منابع == | ||
{{پانویس}} | {{پانویس}} | ||
{{یادکرد-ویکی |پیوند= https://en.wikipedia.org/wiki/Microfoam |عنوان =Microfoam |زبان= انگلیسی |بازیابی= ۱۳ اوت ۲۰۲۰}} | {{یادکرد-ویکی |پیوند= https://en.wikipedia.org/wiki/Microfoam |عنوان =Microfoam |زبان= انگلیسی |بازیابی= ۱۳ اوت ۲۰۲۰}}{{قهوه-خرد}} | ||
{{قهوه-خرد}} | |||
[[رده:شیر]] | [[رده:شیر]] | ||
[[رده:شیمی قهوه]] | [[رده:شیمی قهوه]] | ||
[[رده:قهوه]] | [[رده:قهوه]] |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۵
میکروفوم یا میکروکف (به انگلیسی: Microfoam) یک شیر کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه نوشیدنی های قهوه برپایه اسپرسو، بهخصوص آنهایی که دارای هنر لاته هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند.
در مقابل میکروفوم، ماکروفوم (به انگلیسی: Macrofoam) قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای کاپوچینو (خشک) استفاده میشود.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Microfoam». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۳ اوت ۲۰۲۰.