نیترو برو (Nitro Brew): تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). |
||
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱: | خط ۱: | ||
نیترو برو (Nitro Brew) یا نیترو کلد برو یک نوع نوشیدنی [[قهوه]] سرد است که از ترکیب قهوه کولد برو با نیتروژن تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم غنی، بافت خامهای و کف طبیعی که از نیتروژن به دست میآید، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نیترو برو معمولاً بدون شکر یا شیر سرو میشود، اما همچنان بافت و طعم غلیظی دارد که بسیاری از علاقهمندان به قهوه آن را میپسندند. | نیترو برو (Nitro Brew) یا نیترو کلد برو یک نوع [[نوشیدنی]] [[قهوه]] سرد است که از ترکیب قهوه کولد برو با نیتروژن تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم غنی، بافت خامهای و کف طبیعی که از نیتروژن به دست میآید، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نیترو برو معمولاً بدون شکر یا شیر سرو میشود، اما همچنان بافت و طعم غلیظی دارد که بسیاری از علاقهمندان به قهوه آن را میپسندند. | ||
[[پرونده:Nitro Cold Brew.jpg|جایگزین=نیترو برو (Nitro Brew)|بندانگشتی|نیترو برو (Nitro Brew)]] | [[پرونده:Nitro Cold Brew.jpg|جایگزین=نیترو برو (Nitro Brew)|بندانگشتی|نیترو برو (Nitro Brew)]] | ||
خط ۱۳: | خط ۱۳: | ||
== تفاوت با کولد برو == | == تفاوت با کولد برو == | ||
تفاوت اصلی بین نیترو برو و کولد برو در فرآیند تزریق نیتروژن است. در حالی که کولد برو تنها قهوهای سرد و صاف شده است، نیترو برو با نیتروژن غنی شده که باعث ایجاد کف و بافتی کرمی میشود. از نظر طعمی، نیترو برو نرمتر، ملایمتر و با اسیدیته کمتر است و همچنین حس دهانی شبیه به آبجو یا نوشیدنیهای گازدار دارد. | تفاوت [[اصلی]] بین نیترو برو و کولد برو در فرآیند تزریق نیتروژن است. در حالی که کولد برو تنها قهوهای سرد و صاف شده است، نیترو برو با نیتروژن غنی شده که باعث ایجاد کف و بافتی کرمی میشود. از نظر طعمی، نیترو برو نرمتر، ملایمتر و با اسیدیته کمتر است و همچنین حس دهانی شبیه به آبجو یا نوشیدنیهای گازدار دارد. | ||
== محبوبیت == | == محبوبیت == |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۶
نیترو برو (Nitro Brew) یا نیترو کلد برو یک نوع نوشیدنی قهوه سرد است که از ترکیب قهوه کولد برو با نیتروژن تهیه میشود. این نوشیدنی به دلیل طعم غنی، بافت خامهای و کف طبیعی که از نیتروژن به دست میآید، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نیترو برو معمولاً بدون شکر یا شیر سرو میشود، اما همچنان بافت و طعم غلیظی دارد که بسیاری از علاقهمندان به قهوه آن را میپسندند.
نحوه تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
1. پایه قهوه: ابتدا قهوه کولد برو تهیه میشود، یعنی قهوه آسیابشده در آب سرد خیسانده میشود و پس از چند ساعت صاف میشود.
2. تزریق نیتروژن: سپس قهوه کولد برو به وسیله دستگاههای خاصی با گاز نیتروژن تزریق میشود. نیتروژن گاز بیبو و بیمزهای است که باعث ایجاد حبابهای ریز در قهوه میشود و به آن بافتی خامهای میدهد.
3. سرو کردن: نیترو برو معمولاً از طریق یک شیر خاص مانند آبجو سرو میشود، به همین دلیل یک لایه کف لطیف و غلیظ روی نوشیدنی تشکیل میشود.
ویژگیهای طعمی و بافت[ویرایش | ویرایش مبدأ]
نیترو برو به دلیل وجود نیتروژن، بافتی صاف، نرم و خامهای دارد که بدون نیاز به اضافه کردن شیر یا خامه ایجاد میشود. همچنین، طعم قهوه در نیترو برو به دلیل نیتروژن کمی شیرینتر و کمتر اسیدی است. حبابهای ریز نیتروژن باعث میشوند که این نوشیدنی کف خامهای و لایهای شبیه به فوم داشته باشد که بسیاری از طرفداران این نوشیدنی آن را جذاب میدانند.
تفاوت با کولد برو[ویرایش | ویرایش مبدأ]
تفاوت اصلی بین نیترو برو و کولد برو در فرآیند تزریق نیتروژن است. در حالی که کولد برو تنها قهوهای سرد و صاف شده است، نیترو برو با نیتروژن غنی شده که باعث ایجاد کف و بافتی کرمی میشود. از نظر طعمی، نیترو برو نرمتر، ملایمتر و با اسیدیته کمتر است و همچنین حس دهانی شبیه به آبجو یا نوشیدنیهای گازدار دارد.
محبوبیت[ویرایش | ویرایش مبدأ]
نیترو برو در سالهای اخیر، بهویژه در کافهها و کافیشاپهای مدرن، بسیار محبوب شده است. این نوشیدنی بهطور خاص در ماههای گرم سال تقاضای زیادی دارد و به دلیل بافت خاص و طعم منحصر به فرد، تجربهای متفاوت از قهوه سرد را ارائه میدهد.
جمعبندی[ویرایش | ویرایش مبدأ]
نیترو برو یک نوع قهوه سرد است که با نیتروژن تزریق شده و طعمی صاف، خامهای و کمی شیرین دارد. بافت منحصر به فرد و لایه کف طبیعی این نوشیدنی آن را به یکی از انتخابهای محبوب در میان دوستداران قهوه، بهویژه در فصلهای گرم، تبدیل کرده است. این نوشیدنی بدون نیاز به شکر یا افزودنیهای دیگر، با طعم غنی و کف طبیعی خود، تجربهای خاص و دلپذیر از قهوه ارائه میدهد.
منبع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
Nitro Coffee for any business! [۱]