تولید قهوه در برزیل: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
ابرابزار
 
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
[[File:Fazenda Da Lagoa.jpg|thumb|upright=۱٫۲|یک مزرعه قهوه در برزیل]]
[[File:Fazenda Da Lagoa.jpg|thumb|upright=۱٫۲|یک مزرعه قهوه در برزیل]]
'''تولید قهوه در برزیل''' ({{lang-en|Coffee production in Brazil}}) یک سوم تولید قهوه در دنیا را شامل می‌شود، که این مقدار باعث شده‌است تا الان [[فهرست کشورها بر پایه تولید قهوه|بزرگ‌ترین کشور تولید کننده قهوه]] در دنیا باشد. مزرعه‌های بزرگ قهوه با پوشش مساحتی بالغ بر ۲۷٬۰۰۰ [[کیلومتر مربع]] (۱۰٬۰۰۰ [[مایل مربع]])، به‌طور عمده در [[ایالت‌های برزیل|ایالت‌های]] جنوب شرقی این کشور، [[مینا ژرایس]]، [[ایالت سائو پائولو|سائو پائولو]] و [[پارانا (ایالت)|پارانا]] قرار دارند که زمینه و شرایط جوی ایده‌آلی را برای پرورش قهوه در دسترس قرار می‌دهد.
'''تولید [[قهوه]] در برزیل''' ({{lang-en|Coffee production in Brazil}}) یک سوم تولید قهوه در دنیا را شامل می‌شود، که این مقدار باعث شده‌است تا الان [[فهرست کشورها بر پایه تولید قهوه|بزرگ‌ترین کشور تولید کننده قهوه]] در دنیا باشد. مزرعه‌های بزرگ قهوه با پوشش مساحتی بالغ بر ۲۷٬۰۰۰ [[کیلومتر مربع]] (۱۰٬۰۰۰ [[مایل مربع]])، به‌طور عمده در [[ایالت‌های برزیل|ایالت‌های]] جنوب شرقی این کشور، [[مینا ژرایس]]، [[ایالت سائو پائولو|سائو پائولو]] و [[پارانا (ایالت)|پارانا]] قرار دارند که زمینه و شرایط جوی ایده‌آلی را برای پرورش قهوه در دسترس قرار می‌دهد.


گیاه قهوه، اولین بار در قرن هجده وارد برزیل شد و در دههٔ ۱۸۴۰، این کشور به تولید کنندهٔ عمده تبدیل شد. قهوه برزیل در اوایل قرن نوزده، وقتی که مهاجران برای کار در مزارع قهوه وارد این کشور شدند، رونق گرفت.
گیاه قهوه، اولین بار در قرن هجده وارد برزیل شد و در دههٔ ۱۸۴۰، این کشور به تولید کنندهٔ عمده تبدیل شد. قهوه برزیل در اوایل قرن نوزده، وقتی که مهاجران برای کار در مزارع قهوه وارد این کشور شدند، رونق گرفت.

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۵

یک مزرعه قهوه در برزیل

تولید قهوه در برزیل (انگلیسی: Coffee production in Brazil) یک سوم تولید قهوه در دنیا را شامل می‌شود، که این مقدار باعث شده‌است تا الان بزرگ‌ترین کشور تولید کننده قهوه در دنیا باشد. مزرعه‌های بزرگ قهوه با پوشش مساحتی بالغ بر ۲۷٬۰۰۰ کیلومتر مربع (۱۰٬۰۰۰ مایل مربع)، به‌طور عمده در ایالت‌های جنوب شرقی این کشور، مینا ژرایس، سائو پائولو و پارانا قرار دارند که زمینه و شرایط جوی ایده‌آلی را برای پرورش قهوه در دسترس قرار می‌دهد.

گیاه قهوه، اولین بار در قرن هجده وارد برزیل شد و در دههٔ ۱۸۴۰، این کشور به تولید کنندهٔ عمده تبدیل شد. قهوه برزیل در اوایل قرن نوزده، وقتی که مهاجران برای کار در مزارع قهوه وارد این کشور شدند، رونق گرفت.

پیشینه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

قهوه، گیاه بومی قاره آمریکا نبود و باید در کشور کاشته می‌شد. گیاه قهوه، اولین بار توسط بومیان آمریکا کاشته شد و پرورش پیدا کرد. اولین بوته قهوه در برزیل، در سال ۱۷۲۷ توسط فرانسیسکو دی ملو پالتا در پارا کاشته شد.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. (Fausto 1999، ص. 103)

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]