تولید قهوه در لائوس: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
خط ۱: خط ۱:
[[File:Coffee Harvest Laos.jpg|thumb|250px|برداشت قهوه در لائوس]]
[[File:Coffee Harvest Laos.jpg|thumb|250px|برداشت قهوه در لائوس]]
'''تولید قهوه در لائوس''' ({{lang-en|Coffee production in Laos}}) دو نوع اصلی قهوه، روبوستا و عربیکا را در برمی گیرد. نوع روبوستا بیشتر برای قهوه معمولی و هم چنین نوعی نوشیدنی قهوه در لائوس که با [[شیر عسلی]] مزه مطبوعی پیدا می‌کند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از قهوه نوع عربیکا که به دلیل طعم ملایم، کیفیت بالاتری دارد در تهیه اسپرسو استفاده می‌شود. از مجموع تولید سالانه ۲۰٬۰۰۰ تن قهوه در لائوس، ۵٬۰۰۰ تن را دانه قهوه عربیکا و ۱۵٬۰۰۰ تن را نوع روبوستا تشکیل می‌دهد.<ref>{{cite web|url=http://www.expat-advisory.com/articles/southeast-asia/laos/coffee-production-laos |title=Coffee production in Laos &#124; Expat Advisory Services |accessdate=2014-06-17 |url-status=dead |archive-url=https://web.archive.org/web/20140407132802/http://www.expat-advisory.com/articles/southeast-asia/laos/coffee-production-laos |archive-date=2014-04-07}}</ref>
'''تولید [[قهوه]] در لائوس''' ({{lang-en|Coffee production in Laos}}) دو نوع [[اصلی]] قهوه، روبوستا و عربیکا را در برمی گیرد. نوع روبوستا بیشتر برای قهوه معمولی و هم چنین نوعی [[نوشیدنی]] قهوه در لائوس که با [[شیر عسلی]] مزه مطبوعی پیدا می‌کند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از قهوه نوع عربیکا که به دلیل طعم ملایم، کیفیت بالاتری دارد در تهیه [[اسپرسو]] استفاده می‌شود. از مجموع تولید سالانه ۲۰٬۰۰۰ تن قهوه در لائوس، ۵٬۰۰۰ تن را [[دانه قهوه]] عربیکا و ۱۵٬۰۰۰ تن را نوع روبوستا تشکیل می‌دهد.<ref>{{cite web|url=http://www.expat-advisory.com/articles/southeast-asia/laos/coffee-production-laos |title=Coffee production in Laos &#124; Expat Advisory Services |accessdate=2014-06-17 |url-status=dead |archive-url=https://web.archive.org/web/20140407132802/http://www.expat-advisory.com/articles/southeast-asia/laos/coffee-production-laos |archive-date=2014-04-07}}</ref>


== پانویس ==
== پانویس ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶

برداشت قهوه در لائوس

تولید قهوه در لائوس (انگلیسی: Coffee production in Laos) دو نوع اصلی قهوه، روبوستا و عربیکا را در برمی گیرد. نوع روبوستا بیشتر برای قهوه معمولی و هم چنین نوعی نوشیدنی قهوه در لائوس که با شیر عسلی مزه مطبوعی پیدا می‌کند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. از قهوه نوع عربیکا که به دلیل طعم ملایم، کیفیت بالاتری دارد در تهیه اسپرسو استفاده می‌شود. از مجموع تولید سالانه ۲۰٬۰۰۰ تن قهوه در لائوس، ۵٬۰۰۰ تن را دانه قهوه عربیکا و ۱۵٬۰۰۰ تن را نوع روبوستا تشکیل می‌دهد.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. "Coffee production in Laos | Expat Advisory Services". Archived from the original on 2014-04-07. Retrieved 2014-06-17.