کافه لاته: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: واگردانی دستی ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱: | خط ۱: | ||
'''کافه لاته''' {{ایتالیایی|caffè e latte}} گونهای نوشیدنی [[قهوه]] است از ترکیب [[اسپرسو]] با [[شیر (خوراکی)|شیر]] بخاردادهشده بهدست میآید. | '''[[کافه]] لاته''' {{ایتالیایی|caffè e latte}} گونهای [[نوشیدنی]] [[قهوه]] است از ترکیب [[اسپرسو]] با [[شیر (خوراکی)|شیر]] بخاردادهشده بهدست میآید. | ||
کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) میباشد<ref name="وبستر">{{یادکرد وب | کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) میباشد<ref name="وبستر">{{یادکرد وب | ||
| نشانی = http://www.merriam-webster.com/dictionary/caffe+latte?show=0&t=1287986916 | | نشانی = http://www.merriam-webster.com/dictionary/caffe+latte?show=0&t=1287986916 |
نسخهٔ کنونی تا ۷ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۳۹
کافه لاته (به ایتالیایی: caffè e latte) گونهای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخاردادهشده بهدست میآید. کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) میباشد[۱] و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده[۱] و رویش را با کف شیر میپوشانند.[۲] این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو میشود.[۲]
تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.[۳]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ ۱٫۰ ۱٫۱ "caffe latte" (به انگلیسی). Merriam-Webster, Incorporated. Retrieved 25 October 2010.
{{cite web}}
: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link) - ↑ ۲٫۰ ۲٫۱ "cafe latte" (به انگلیسی). thefreedictionary.com. Retrieved 25 October 2010.
{{cite web}}
: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link) - ↑ «انواع قهوه اسپرسو». آفتاب. ۴ بهمن ۱۳۸۵. دریافتشده در ۳ آبان ۱۳۸۹.