کافه لاته: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: واگردانی دستی ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''کافه لاته''' {{ایتالیایی|caffè e latte}} گونه‌ای نوشیدنی [[قهوه]] است از ترکیب [[اسپرسو]] با [[شیر (خوراکی)|شیر]] بخارداده‌شده به‌دست می‌آید.
'''[[کافه]] لاته''' {{ایتالیایی|caffè e latte}} گونه‌ای [[نوشیدنی]] [[قهوه]] است از ترکیب [[اسپرسو]] با [[شیر (خوراکی)|شیر]] بخارداده‌شده به‌دست می‌آید.
کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد<ref name="وبستر">{{یادکرد وب
کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد<ref name="وبستر">{{یادکرد وب
| نشانی = http://www.merriam-webster.com/dictionary/caffe+latte?show=0&t=1287986916
| نشانی = http://www.merriam-webster.com/dictionary/caffe+latte?show=0&t=1287986916

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۳:۳۹

کافه لاته (به ایتالیایی: caffè e latte) گونه‌ای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخارداده‌شده به‌دست می‌آید. کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد[۱] و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده[۱] و رویش را با کف شیر می‌پوشانند.[۲] این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو می‌شود.[۲]

تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.[۳]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ "caffe latte" (به انگلیسی). Merriam-Webster, Incorporated. Retrieved 25 October 2010.{{cite web}}: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link)
  2. ۲٫۰ ۲٫۱ "cafe latte" (به انگلیسی). thefreedictionary.com. Retrieved 25 October 2010.{{cite web}}: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link)
  3. «انواع قهوه اسپرسو». آفتاب. ۴ بهمن ۱۳۸۵. دریافت‌شده در ۳ آبان ۱۳۸۹.