کیک رولت: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
حذف اطلاعات اضافی در درون پاراگرافی که دارای منبع است
 
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
 
(۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۲۴: خط ۲۴:


== منابع ==
== منابع ==
{{چپ‌چین}}
* {{یادکرد کتاب |نام ویراستار = 成美堂出版編集部|کتاب= おいしいスイーツの事典|سال=2007|ناشر= 成美堂出版
|شابک=978-4415302171 |زبان=ja}}
{{پایان چپ‌چین}}
== پیوند به بیرون ==
== پیوند به بیرون ==
{{کتاب آشپزی|رولت خامه‌ای}}
{{کتاب آشپزی|رولت خامه‌ای}}
{{رده انبار|Swiss rolls}}
{{رده انبار|Swiss rolls}}
* [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake]
* [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake]
{{کیک‌ها}}
{{خوردنی-خرد}}
[[رده:آشپزی آلمانی]]
[[رده:آشپزی آلمانی]]
[[رده:آشپزی اتریشی]]
[[رده:آشپزی اتریشی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۱۸

کیک رولت
نام‌های جایگزینرول سوئیسی، سوئیس رول، رولت سوئیسی
خاستگاهاروپای مرکزی
دمای سرومواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، مربا، کرم کره
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

کیک رولت یا رولت سوئیسی (به انگلیسی: Swiss roll)، نوعی کیک اسفنجی است. کیک به صورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود. نوعی که در آن کرم کره بکار می‌رود، دوام بیشتری نسبت از نوع خامه‌ای شکل دارد.[۱]

جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]