سوپ آلبالو: تفاوت میان نسخهها
افزودن ردهٔ «سوپهای سرد» به کمک توفاویکی رده |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۰
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
سوپ آلبالو یک سوپ با شیرینی ملایم است که با خامه ترش، شکر و آلبالو تازه تهیه و به صورت سرد سرو میشود. این سوپ جزو غذاهای تابستانی در آشپزی اروپایی محسوب میشود. این غذا در میان اتریشیها، لهستانیها، اسلوواکها و آلمانیها مورد استفاده قرار میگرفت. بعدها آمریکاییها و کاناداییهای مجارستانی تبار این سوپ را به دنیای جدید معرفی کردند.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Sour cherry soup». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۲.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی اسلواک
- آشپزی چکی
- آشپزی گیاهی
- آشپزی مجاری
- پیشغذاها
- دسرها
- دسرهای مجاری
- سوپهای آلمانی
- سوپهای اسلواکی
- سوپهای سرد
- غذاهای میوهای
- گیلاس