آبجو در آلمان: تفاوت میان نسخهها
ابرابزار |
برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱۳: | خط ۱۳: | ||
{{انبار|Beers_from_Germany}} | {{انبار|Beers_from_Germany}} | ||
* [http://www.europeanbeerguide.net/germany.htm EuropeanBeerGuide.net] | * [http://www.europeanbeerguide.net/germany.htm EuropeanBeerGuide.net] | ||
[[رده:آشپزی آلمانی]] | [[رده:آشپزی آلمانی]] |
نسخهٔ کنونی تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۶:۳۲
آبجو در آلمان بخشی اساسی از فرهنگ آلمانی است. در تولید آن تنها استفاده از آب، رازک و مالت مجاز است، هرچند امروزه اکثر کارخانههای آبجوسازی از مخمر نیز استفاده میکنند. آبجوهایی که بهطور انحصاری از مالت جو استفاده نمیکنند، مانند آبجوی گندم، باید بهصورت تخمیر از بالا تولید شوند.[۱][۲]
در سال ۲۰۲۰، آلمان سومین مصرفکنندهٔ آبجو بر پایهٔ سرانهٔ مصرف در اروپا بود.[۳]
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "Vorläufiges Biergesetz". Archived from the original on 9 September 2007. Retrieved 2007-09-04.
- ↑ "492 Years of Good Beer". Der Spiegel. 23 April 2008. Archived from the original on 2011-05-11. Retrieved 2011-05-26.
- ↑ "Beer consumption per capita Europe by country 2020". Statista (به انگلیسی). Retrieved 2022-10-25.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ آبجو در آلمان موجود است.