اگ‌ناگ: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
 
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:Eggnog2.jpg|چپ|بندانگشتی|اگ ناگ با جوز هندی]]
[[پرونده:Eggnog2.jpg|چپ|بندانگشتی|اگ ناگ با جوز هندی]]


'''اِگ‌ناگ''' ({{lang-en|eggnog}}; {{IPAc-en|ˈ|ɛ|ɡ|ˌ|n|ɒ|ɡ}}) گونه‌ای نوشیدنی شیری است که طعم شیرین دارد. برای تهیهٔ اگ‌ناگ [[شیر (خوراکی)|شیر]] یا [[خامه]] ،[[شکر]] و [[تخم‌مرغ|تخم مرغ]] (که بافتی کف آلود به نوشیدنی می‌دهد) را با هم مخلوط کرده و در نهایت [[نوشیدنی تقطیری|نوشیدنی‌های تقطیری]] مانند [[برندی|براندی]]، [[رام (نوشیدنی)|رام]] (نوعی مشروب که از [[نیشکر]] بدست می‌آید) یا [[ویسکی بوربن]] را به آن اضافه می‌کنند. در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با [[دارچین]] یا [[جوز هندی]] تزیین می‌کنند. اگ‌ناگ را ممکن است به عنوان [[چاشنی]] در کنار غذا یا نوشیدنی‌هایی مثل [[قهوه]] و [[چای]] قرار دهند.
'''اِگ‌ناگ''' ({{lang-en|eggnog}}; {{IPAc-en|ˈ|ɛ|ɡ|ˌ|n|ɒ|ɡ}}) گونه‌ای [[نوشیدنی]] شیری است که طعم شیرین دارد. برای تهیهٔ اگ‌ناگ [[شیر (خوراکی)|شیر]] یا [[خامه]] ،[[شکر]] و [[تخم‌مرغ|تخم مرغ]] (که بافتی کف آلود به نوشیدنی می‌دهد) را با هم مخلوط کرده و در نهایت [[نوشیدنی تقطیری|نوشیدنی‌های تقطیری]] مانند [[برندی|براندی]]، [[رام (نوشیدنی)|رام]] (نوعی مشروب که از [[نیشکر]] بدست می‌آید) یا [[ویسکی بوربن]] را به آن اضافه می‌کنند. در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با [[دارچین]] یا [[جوز هندی]] تزیین می‌کنند. اگ‌ناگ را ممکن است به عنوان [[چاشنی]] در کنار غذا یا نوشیدنی‌هایی مثل [[قهوه]] و [[چای]] قرار دهند.


اگ‌ناگ در مراسم‌هایی مانند [[کریسمس]] و [[روز شکرگزاری]] در سراسر [[ایالات متحده آمریکا|آمریکا]] و [[کانادا]] مصرف می‌شود.
اگ‌ناگ در مراسم‌هایی مانند [[کریسمس]] و [[روز شکرگزاری]] در سراسر [[ایالات متحده آمریکا|آمریکا]] و [[کانادا]] مصرف می‌شود.

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۰۹

اگ ناگ با جوز هندی

اِگ‌ناگ (انگلیسی: eggnog; ‎/ˈɛɡˌnɒɡ/‎) گونه‌ای نوشیدنی شیری است که طعم شیرین دارد. برای تهیهٔ اگ‌ناگ شیر یا خامه ،شکر و تخم مرغ (که بافتی کف آلود به نوشیدنی می‌دهد) را با هم مخلوط کرده و در نهایت نوشیدنی‌های تقطیری مانند براندی، رام (نوعی مشروب که از نیشکر بدست می‌آید) یا ویسکی بوربن را به آن اضافه می‌کنند. در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با دارچین یا جوز هندی تزیین می‌کنند. اگ‌ناگ را ممکن است به عنوان چاشنی در کنار غذا یا نوشیدنی‌هایی مثل قهوه و چای قرار دهند.

اگ‌ناگ در مراسم‌هایی مانند کریسمس و روز شکرگزاری در سراسر آمریکا و کانادا مصرف می‌شود.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «Eggnog». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۴.