شراب جو: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
 
خط ۲: خط ۲:
'''شراب جو''' {{انگلیسی|Barley wine}} به [[نوشیدنی الکلی]] ساخته شده از [[جو (گیاه)|جو]] گفته می‌شود. بر خلاف [[شراب انگور]]، که توسط [[تخمیر]] [[انگور]] و به‌طور طبیعی از انگور یا میوه‌های شیرین به‌دست می‌آید، شراب جو نتیجهٔ تخمیر نشاستهٔ جو و تبدیل آن به [[قند]] است.
'''شراب جو''' {{انگلیسی|Barley wine}} به [[نوشیدنی الکلی]] ساخته شده از [[جو (گیاه)|جو]] گفته می‌شود. بر خلاف [[شراب انگور]]، که توسط [[تخمیر]] [[انگور]] و به‌طور طبیعی از انگور یا میوه‌های شیرین به‌دست می‌آید، شراب جو نتیجهٔ تخمیر نشاستهٔ جو و تبدیل آن به [[قند]] است.


این فرایند شبیه به فرایند تولید [[آبجو]] می‌باشد. بااین‌حال، تولید [[آبجو]] بر پایهٔ روند mashing برای تبدیل [[نشاسته]] به قند است درحالی‌که شراب جو با استفاده از فرایندهای amylolytic ساخته می‌شود. این نوشیدنی در کشور انگلستان رواج دارد.
این فرایند شبیه به فرایند تولید [[آبجو]] می‌باشد. بااین‌حال، تولید [[آبجو]] بر پایهٔ روند mashing برای تبدیل [[نشاسته]] به قند است درحالی‌که شراب جو با استفاده از فرایندهای amylolytic ساخته می‌شود. این [[نوشیدنی]] در کشور انگلستان رواج دارد.


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۱۱

دو لیوان شراب جو

شراب جو (به انگلیسی: Barley wine) به نوشیدنی الکلی ساخته شده از جو گفته می‌شود. بر خلاف شراب انگور، که توسط تخمیر انگور و به‌طور طبیعی از انگور یا میوه‌های شیرین به‌دست می‌آید، شراب جو نتیجهٔ تخمیر نشاستهٔ جو و تبدیل آن به قند است.

این فرایند شبیه به فرایند تولید آبجو می‌باشد. بااین‌حال، تولید آبجو بر پایهٔ روند mashing برای تبدیل نشاسته به قند است درحالی‌که شراب جو با استفاده از فرایندهای amylolytic ساخته می‌شود. این نوشیدنی در کشور انگلستان رواج دارد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]