شیر شاهدانه: تفاوت میان نسخهها
جز ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:نوشیدنیهای غیر الکلی به رده:نوشیدنیهای غیرالکلی |
جز ۱ نسخه واردشده |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۴۸
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
شیر شاهدانه یا شیر دانه شاهدانه شیر گیاهی است که از دانههای شاهدانه که در آب خیس و آسیاب میشود تهیه میشود.[۱] نتیجه آن از نظر رنگ، بافت و طعم شبیه شیر است. شاهدانه برای رشد ارگانیک و برچسبگذاری مناسب است. شیر شاهدانه ساده ممکن است علاوه بر آن شیرین یا طعم دار شود.
در مقایسه با شیر سویا، در فرهنگ قهوه، شیر شاهدانه هنر لاته بهتری تولید میکند و بافتی شبیه شیر گاو دارد.[۲]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "FSHN20-53/FS420: Plant-Based Milks: Hemp". edis.ifas.ufl.edu (به انگلیسی). Retrieved 2022-08-23.
- ↑ Rose Tosti (February 28, 2011), "Hip Hemp at Neptune Coffee in Greenwood", Seattle Weekly, archived from the original on August 21, 2018, retrieved March 7, 2017