بستنی دالگونا: تفاوت میان نسخهها
ایجاد یک مقاله نو از طریق ایجادگر |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
(۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۱: | خط ۱: | ||
{{بدون منبع}} | |||
[[پرونده:IDM-2021-poster-challenge-669.png|جایگزین=Homemade_Dalgona_Coffee|بندانگشتی]] | |||
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از [[قهوه]] دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند. | |||
== دستور تهیه == | |||
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: | دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: | ||
۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمیشود. | ۱- پودر [[قهوه فوری]] همان نسکافه خودمان است که جایگزین [[قهوه ترک]] یا پودر قهوه نمیشود. | ||
۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد. | ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد. | ||
نسخهٔ کنونی تا ۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۲۳
این مقاله به هیچ منبع و مرجعی استناد نمیکند. |
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند.
دستور تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمیشود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.
مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو
رسپی دوم پشنهادی
مواد لازم:
قهوه فوری ۱۵ گرم
آب داغ ۶۰ میلیلیتر
پودر شکر ۱۰۰ گرم
به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید
خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۵۰ گرم
یک شب در فریزر بگذارید