بستنی دالگونا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{بدون منبع}}
{{بدون منبع}}
[[پرونده:IDM-2021-poster-challenge-669.png|جایگزین=Homemade_Dalgona_Coffee|بندانگشتی]]


بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کره‌ای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کره‌ای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوش‌شیرین درست می‌شود. بستنی دالگونا معمولاً با تکه‌های کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد می‌کند.
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کره‌ای است که با الهام از [[قهوه]] دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کره‌ای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوش‌شیرین درست می‌شود. بستنی دالگونا معمولاً با تکه‌های کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد می‌کند.


== دستور تهیه ==
== دستور تهیه ==
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد:
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد:
۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمی‌شود.
۱- پودر [[قهوه فوری]] همان نسکافه خودمان است که جایگزین [[قهوه ترک]] یا پودر قهوه نمی‌شود.
۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.
۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.



نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۲۳

Homemade_Dalgona_Coffee

بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کره‌ای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کره‌ای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوش‌شیرین درست می‌شود. بستنی دالگونا معمولاً با تکه‌های کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد می‌کند.

دستور تهیه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمی‌شود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.

مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو

رسپی دوم پشنهادی

مواد لازم:

قهوه فوری ۱۵ گرم

آب داغ ۶۰ میلی‌لیتر

پودر شکر ۱۰۰ گرم

به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید

خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم

شیر عسلی ۵۰ گرم

یک شب در فریزر بگذارید