آیس کاپوچینو: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
آیس [[کاپوچینو]] (Iced Cappuccino) یک نسخه سرد از کاپوچینو کلاسیک است که از ترکیب اسپرسو، شیر سرد، و یخ تهیه میشود. این نوشیدنی با فوم شیر خنک و بافتی کفآلود، یکی از محبوبترین انتخابها برای دوستداران [[قهوه]] در روزهای گرم سال است.<ref>https://www.foodnetwork.com/recipes/iced-cappuccino-recipe-1942750.amp</ref> <ref>https://www.marthastewart.com/iced-cappuccino-recipe-8655334</ref> | آیس [[کاپوچینو]] (Iced Cappuccino) یک نسخه سرد از کاپوچینو کلاسیک است که از ترکیب اسپرسو، شیر سرد، و یخ تهیه میشود. این نوشیدنی با فوم شیر خنک و بافتی کفآلود، یکی از محبوبترین انتخابها برای دوستداران [[قهوه]] در روزهای گرم سال است.<ref>https://www.foodnetwork.com/recipes/iced-cappuccino-recipe-1942750.amp</ref> <ref>https://www.marthastewart.com/iced-cappuccino-recipe-8655334</ref> | ||
{{Infobox beverage|name=آیس کاپوچینو|image=Tazzina di caffè a Ventimiglia.jpg|alt=|caption=تصویر یک لیوان آیس کاپوچینو کلاسیک|type=قهوه سرد|origin=ایتالیا|introduced=۱۹۰۱|color=سیاه}} | |||
== ترکیبات: == | == ترکیبات: == |
نسخهٔ ۱۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۴۱
آیس کاپوچینو (Iced Cappuccino) یک نسخه سرد از کاپوچینو کلاسیک است که از ترکیب اسپرسو، شیر سرد، و یخ تهیه میشود. این نوشیدنی با فوم شیر خنک و بافتی کفآلود، یکی از محبوبترین انتخابها برای دوستداران قهوه در روزهای گرم سال است.[۱] [۲]
گونه | قهوه سرد |
---|---|
خاستگاه | ایتالیا |
آغاز تولید | ۱۹۰۱ |
رنگ | سیاه |
ترکیبات:
• اسپرسو: یک یا دو شات
• شیر سرد: حدود 100 تا 150 میلیلیتر
• فوم شیر: کمی شیر کفدار سرد (در مقایسه با آیس لاته مقدار بیشتری فوم دارد)
• یخ: چند تکه
• شیرینکننده (اختیاری): مانند شربت وانیل، شکر یا کارامل
طرز تهیه:
1. اسپرسو: یک یا دو شات اسپرسو تازه تهیه کنید.
2. لیوان و یخ: یک لیوان بزرگ بردارید و یخ را داخل آن بریزید.
3. اضافه کردن اسپرسو: اسپرسوی داغ را روی یخها بریزید.
4. فوم شیر: شیر سرد را کفدار کنید تا یک فوم غلیظ و سبک بهوجود بیاید. میتوانید از دستگاه کفساز استفاده کنید.
5. ریختن شیر و فوم: شیر کفدار شده را به آرامی روی اسپرسو و یخ بریزید. بهتر است نیمی از شیر به صورت مایع و نیمی به صورت فوم باشد.
6. شیرینکننده (اختیاری): در صورت تمایل میتوانید شربت وانیل، کارامل یا شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
ویژگیها:
• بافت کفآلود: تفاوت اصلی آیس کاپوچینو با آیس لاته در میزان فوم شیر است. آیس کاپوچینو معمولاً دارای یک لایه فوم شیر غلیظ است که به آن بافتی خاص و کفآلود میدهد.
• طعم قویتر قهوه: با اینکه شیر سرد به نوشیدنی اضافه میشود، به دلیل مقدار کمتر شیر نسبت به آیس لاته، طعم اسپرسو در آیس کاپوچینو قویتر احساس میشود.
تفاوت با سایر نوشیدنیهای مشابه:
• آیس لاته: در آیس لاته مقدار بیشتری شیر مایع نسبت به فوم شیر استفاده میشود، در حالی که آیس کاپوچینو دارای لایهای غلیظ از فوم شیر است.
• آیس موکا: در آیس موکا، علاوه بر اسپرسو و شیر، شکلات یا شربت کاکائو نیز به نوشیدنی اضافه میشود.
جمعبندی:
آیس کاپوچینو یک نوشیدنی سرد و کفآلود است که برای دوستداران کاپوچینوی کلاسیک و کسانی که از طعم قوی قهوه همراه با بافت نرم فوم شیر لذت میبرند، انتخابی ایدهآل محسوب میشود. این نوشیدنی با ترکیب اسپرسو و شیر کفدار، طعمی دلنشین و خنک ارائه میدهد.