کیک رولت: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۳۳: | خط ۳۳: | ||
{{رده انبار|Swiss rolls}} | {{رده انبار|Swiss rolls}} | ||
* [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake] | * [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake] | ||
[[رده:آشپزی آلمانی]] | [[رده:آشپزی آلمانی]] | ||
[[رده:آشپزی اتریشی]] | [[رده:آشپزی اتریشی]] |
نسخهٔ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۱۷
نامهای جایگزین | رول سوئیسی، سوئیس رول، رولت سوئیسی |
---|---|
خاستگاه | اروپای مرکزی |
دمای سرو | مواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، مربا، کرم کره |
|
کیک رولت یا رولت سوئیسی (به انگلیسی: Swiss roll)، نوعی کیک اسفنجی است. کیک به صورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوههای تازه، کرم کره یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده میشود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده میشود. نوعی که در آن کرم کره بکار میرود، دوام بیشتری نسبت از نوع خامهای شکل دارد.[۱]
جستارهای وابسته
پانویس
- ↑ 成美堂出版編集部、おいしいスイーツの事典、 22。
منابع
پیوند به بیرون
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ کیک رولت موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- مقالههایی که تجمیع ارجاع در آنها ممنوع است
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- خطاهای CS1: فاقد نام
- یادکردهای دارای منبع به زبان ژاپنی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اتریشی
- آشپزی ایتالیایی
- آشپزی چینی
- آشپزی فرانسوی
- دسرهای آلمانی
- دسرهای آمریکایی
- دسرهای ایتالیایی
- دسرهای فرانسوی
- کیکها
- کیکهای آلمانی
- کیکهای اسفنجی
- کیکهای آمریکایی
- کیکهای بریتانیایی