کیک رولت: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
خط ۳۳: خط ۳۳:
{{رده انبار|Swiss rolls}}
{{رده انبار|Swiss rolls}}
* [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake]
* [http://whatscookingamerica.net/History/Cakes/AngelFoodCake.htm History of the cake]
{{کیک‌ها}}
{{خوردنی-خرد}}
[[رده:آشپزی آلمانی]]
[[رده:آشپزی آلمانی]]
[[رده:آشپزی اتریشی]]
[[رده:آشپزی اتریشی]]

نسخهٔ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۱۷

کیک رولت
نام‌های جایگزینرول سوئیسی، سوئیس رول، رولت سوئیسی
خاستگاهاروپای مرکزی
دمای سرومواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، مربا، کرم کره
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

کیک رولت یا رولت سوئیسی (به انگلیسی: Swiss roll)، نوعی کیک اسفنجی است. کیک به صورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود. نوعی که در آن کرم کره بکار می‌رود، دوام بیشتری نسبت از نوع خامه‌ای شکل دارد.[۱]

جستارهای وابسته

پانویس

منابع

  • おいしいスイーツの事典 (به ژاپنی). 成美堂出版. 2007. {{cite book}}: |نام ویراستار= missing |نام ویراستار= (help)

پیوند به بیرون