سوسیس خون: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۰
سوسیس خون، پودینگ سیاه یا پودینگ خون، نوعی سوسیس است که در نوعی آشپزی ویژه به نام آشپزی با خون (خون به عنوان ماده اولیه) تهیه میشود. در این نوع سوسیس، از خون به عنوان ماده اولیه استفاده کرده و آن را پس از مخلوط کردن با یک فیلر یا پر کننده، پخته یا خشک میکنند، تا نهایتاً پس از سرد کردن آن ماسیده و در حد سوسیسهای بستهبندی سفت گردد. خون حیواناتی نظیر خوک[۱] و گاو کاربرد بیشتری در تهیه این نوع سوسیس دارد، خون گوسفند و بز[۲] نیز در برخی موارد در تهیه این نوع سوسیسها استفاده میشود. خون اسب و ماکیان، مثل مرغ، خروس و اردک[۳] نیز به ندرت کاربرد دارند. در این نوع سیستم آشپزی از گوشت، انواع روغن، پیاز، پی، انواع نان، سیب زمینی شیرین، بلوط، جو و جو دو سر به عنوان پرکننده استفاده میشود.
نگارخانه
-
نوعی سوسیس خون کُرهای
-
نوعی سوسیس خون که در اسپانیا و آمریکای لاتین خورده میشود
پانویس
- ↑ FINK, HANS-PETER (22 March 2001). "Blood Sausage Ravioli with Tender Nutmeg Pumpkin.(Recipe)" (به انگلیسی). Art Culinaire. Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.
- ↑ "Reports Summarize Food Science Study Results from Federal University (Shelf Life of Cooked Goat Blood Sausage Prepared with the Addition of Heart and Kidney)" (به انگلیسی). Food Weekly News. 31 July 2014. Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.
- ↑ Lileks, James (12 September 2002). "On duck's-blood sausage and cockroaches; This column is not intended for the faint of stomach.(VARIETY)(BACKFENCE)" (به انگلیسی). Star Tribune (Minneapolis, MN). Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.
منابع
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Black pudding». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱ دسامبر ۲۰۱۰.
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ سوسیس خون موجود است.
ردهها:
- یادکردهای دارای منبع به زبان انگلیسی
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- همه مقالههای خرد
- مقالههای خرد آشپزی
- آشپزی
- آشپزی آرژانتینی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی اروپایی
- آشپزی اروگوئهای
- آشپزی اسکاتلندی
- آشپزی انگلیسی
- آشپزی اوکراینی
- آشپزی ایرلند شمالی
- آشپزی پورتوریکویی
- آشپزی تایوانی
- آشپزی روسی
- آشپزی شیلیایی
- آشپزی فیلیپینی
- آشپزی مکزیکی
- آشپزی ونزوئلایی
- آشپزی ویتنامی
- خون
- سوسیس
- غذاهای حرام در دین اسلام
- آشپزی استونیایی
- آشپزی ایتالیایی