شنیتسل وینی: تفاوت میان نسخهها
جز ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:دستور طبخ جهانی به رده:دستور آشپزی جهانی |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۰
شنیتسل وینی (به آلمانی: Wiener Schnitzel) نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است. این غذا معمولاً از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ میشود. در تهیه شنیتسل در کشورهای مختلف از گوشتهایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، خوک، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده میشود. این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.
نام شنیتسل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال ۱۸۴۵ برای این نوع غذا استفاده شدهاست.[۱]
منابع
- ↑ Rheinische Jahrbücher zur gesellschaftlichen Reform (به آلمانی). Zentralantiquariat der Deutschen Demokratischen Republik. 1845-01-01.
- ویکی انگلیسی