پنکیک سیب‌زمینی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
خط ۲۳: خط ۲۳:
| complexity = ۴
| complexity = ۴
}}
}}
'''پنکیک سیب‌زمینی''' یک خوراک سبک و ساده است که در اروپای شرقی و مرکزی معمولاً برای صبحانه و با [[سمتانا]]، پنیر تازه، [[شکر]]، یا [[پوره سیب|پورهٔ سیب]] نیز سرو می‌شود.
'''[[پنکیک]] سیب‌زمینی''' یک خوراک سبک و ساده است که در اروپای شرقی و مرکزی معمولاً برای صبحانه و با [[سمتانا]]، پنیر تازه، [[شکر]]، یا [[پوره سیب|پورهٔ سیب]] نیز سرو می‌شود.
در [[روسیه]]، [[اوکراین]]، [[جمهوری چک|چک]]، [[آلمان]]، [[سوییس]]، [[اتریش]] و… پنکیک سیب‌زمینی با نام‌های دیگر، از جمله [[درانیکی]] در [[بلاروسی]] یا « گامجا-جئون » در [[کره]]ای هم شناخته می‌شود. در سنّت ِیهودیان ِ اروپای مرکزی به آن «لاتکِه» نیز گفته می‌شود.
در [[روسیه]]، [[اوکراین]]، [[جمهوری چک|چک]]، [[آلمان]]، [[سوییس]]، [[اتریش]] و… پنکیک سیب‌زمینی با نام‌های دیگر، از جمله [[درانیکی]] در [[بلاروسی]] یا « گامجا-جئون » در [[کره]]ای هم شناخته می‌شود. در سنّت ِیهودیان ِ اروپای مرکزی به آن «لاتکِه» نیز گفته می‌شود.



نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۱

پنکیک سیب‌زمینی
مدت پخت
دمای سروگرم
مواد اصلیسیب‌زمینی، آرد، تخم‌مرغ، دانه‌های روغنی
ارزش غذایی
(به‌ازای سرو)
پروتئین گرم
چربی گرم
کربوهیدرات۶ گرم
خوراکی‌های مشابهکوکو
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

پنکیک سیب‌زمینی یک خوراک سبک و ساده است که در اروپای شرقی و مرکزی معمولاً برای صبحانه و با سمتانا، پنیر تازه، شکر، یا پورهٔ سیب نیز سرو می‌شود. در روسیه، اوکراین، چک، آلمان، سوییس، اتریش و… پنکیک سیب‌زمینی با نام‌های دیگر، از جمله درانیکی در بلاروسی یا « گامجا-جئون » در کرهای هم شناخته می‌شود. در سنّت ِیهودیان ِ اروپای مرکزی به آن «لاتکِه» نیز گفته می‌شود.

ترکیبات[ویرایش | ویرایش مبدأ]

مواد تشکیل دهنده :سیب زمینی

  • تخم مرغ
  • پیاز
  • فلفل
  • پای خوری
  • نمک
  • روغن آفتاب گردان[۱]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. «نسخه آرشیو شده». بایگانی‌شده از اصلی در ۹ ژوئیه ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۳۰ مارس ۲۰۲۰.