اشترودل: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ربات: افزودن رده‌های همسنگ
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۲

اشترودل.

اِشترودل یا اِسترودل نام یکی از شیرینی‌های اتریشی است. اشترودل ورقه نازکی از خمیر پخته‌است که لوله شده و لای آن شیرینی یا انواع موادغذایی باشد. در تهیه شیرینی اشترودل در قدیم از شیرینی شرقی باقلوا الهام گرفته شده‌است.[۱][۲]

انواع اشترودل[ویرایش | ویرایش مبدأ]

اشترودل شیرین:

  • اشترودل سیبی
  • اشترودل گیلاسی
  • اشترودل خشخاشی
  • اشترودل شیرکرمی
  • اشترودل نون خرمایی
  • اشترودل کوکو شیرین

اشترودل‌های شور[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  • اشترودل سبزیجات
  • اشترودل نشاسته گندم
  • اشترودل ادویه‌دار
  • اشترودل شُشی
  • اشترودل اسفناج
  • اشترودل سیرخرسی
  • اشترودل پنیر گردو
  • اشترودل مرغ
  • اشترودل پیتزا
  • اشترودل اسفناج
  • اشترودل پیتزا لقمه
  • اشترودل کباب ترکی
  • اشترودل بندری
  • اشترودل کوکو سبزی
  • اشترودل پیتزا
  • اشترودل جوجه کباب
  • اشترودل گوشت و قارچ

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. "Dicissettesima revisione dell'elenco nazionale dei prodotti agroalimentari tradizionali" (PDF). Italian Ministry of Agricultural, Food and Forestry Policies. 2017. p. 78.{{cite web}}: نگهداری CS1: url-status (link)
  2. «Real Homemade Strudel Dough». www.gatewayno.com. دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۵-۰۹.