نان سیب‌زمینی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز AKhaleghizadeh صفحهٔ نان سیب زمینی را به نان سیب‌زمینی منتقل کرد: فاصله مجازی: ایجاد نیم‌فاصله در واژه «سیب‌زمینی» بر اساس فرهنگستان
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۳

نان سیب‌زمینی
نان سیب‌زمینی
گونهنان
مواد اصلیسیب‌زمینی، آرد، آرد گندم
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).
نان سیب‌زمینی با کره

نان سیب‌زمینی نوعی نان است که سیب‌زمینی یا آرد سیب‌زمینی جایگزین بخشی از آرد گندم در پخت نان می‌شود. این نوع نان در تنور یا فر یا در ماهی‌تابه پخته‌شده و به صورت حجیم یا تخت تهیه می‌شود. نسبت سیب‌زمینی و گندم در انواع مختلف نان سیب‌زمینی متفاوت است. این نوع نان به شکل صنعتی در کشورهای مختلف تهیه و پخش می‌شود. انواع مختلف این نان در کشورهای مختلف از جمله شیلی، آلمان، مجارستان، ایرلند، اسکاتلند، پرو و آمریکا تهیه و پخش می‌شود.

نان سیب‌زمینی در ایران[ویرایش | ویرایش مبدأ]

با توجه به تولید انبوه سیب‌زمینی در ایران و ضایع شدن تناوبی بخشی از محصول سیب‌زمینی تولیدشده در دوره‌های مختلف می‌توان با تولید صنعتی آرد سیب‌زمینی و نگهداری آن، بخشی از آرد مصرفی در نانوایی‌های صنعتی را به آرد سیب‌زمینی اختصاص داد و با تولید محصول یا محصولات جدید به فروش آن اقدام کرد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

https://en.wikipedia.org/wiki/Potato_bread