تارتار سالمون: تفاوت میان نسخهها
جز ربات: افزودن ردههای همسنگ |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۴
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
تارتار سالمون با ماهی سالمون خام تازه و چاشنی تهیه میشود. معمولاً روی کراکر یا نان پخش میشود و به عنوان پیش غذا مصرف میشود. برای تهیه معمول در آلمان، فیله سالمون خرد شده نمک و فلفل میشود، با موسیر یا پیاز ریز خرد شده، احتمالاً پیازچه یا ریحان مخلوط میشود و با سرکه یا آب لیمو، روغن و ادویههایی مانند شوید یا گشنیز چاشنی میشود.[۱]
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ Dr. Oetker (Hrsg.): Vorspeisen von A-Z: Von Appetithappen bis Zwiebeltörtchen, 2010, Verlag Dr. Oetker, شابک ۹۷۸−۳−۷۶۷۰−۰۷۲۸−۴, S. 7