اگناگ: تفاوت میان نسخهها
جز ربات: انتقال رده به درخواست AKhaleghizadeh از رده:تخم مرغ در فرهنگ به رده:تخممرغ در فرهنگ |
جز ۱ نسخه واردشده |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۳۵
اِگناگ (انگلیسی: eggnog; /ˈɛɡˌnɒɡ/) گونهای نوشیدنی شیری است که طعم شیرین دارد. برای تهیهٔ اگناگ شیر یا خامه ،شکر و تخم مرغ (که بافتی کف آلود به نوشیدنی میدهد) را با هم مخلوط کرده و در نهایت نوشیدنیهای تقطیری مانند براندی، رام (نوعی مشروب که از نیشکر بدست میآید) یا ویسکی بوربن را به آن اضافه میکنند. در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با دارچین یا جوز هندی تزیین میکنند. اگناگ را ممکن است به عنوان چاشنی در کنار غذا یا نوشیدنیهایی مثل قهوه و چای قرار دهند.
اگناگ در مراسمهایی مانند کریسمس و روز شکرگزاری در سراسر آمریکا و کانادا مصرف میشود.
منابع
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Eggnog». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۴.
ردهها:
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- تخممرغ در فرهنگ
- تخممرغ
- آشپزی آمریکایی
- آشپزی بریتانیایی
- تخممرغ (مواد غذایی)
- شیر
- غذاهای کریسمس
- غذای روز شکرگزاری
- مشروبات مخلوط
- نوشیدنیها
- نوشیدنیهای بریتانیایی
- نوشیدنیهای خنک
- نوشیدنیهای داغ
- نوشیدنیهای مخلوط