تولید قهوه در هند: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
خط ۱: خط ۱:
[[File:India coffee forests.jpg|thumb|left|300px|جنگل‌های انبوه قهوه در هند]]
[[File:India coffee forests.jpg|thumb|left|300px|جنگل‌های انبوه قهوه در هند]]
'''تولید قهوه در هند''' ({{lang-en|Coffee production in India}}) در حد وسیعی بر نواحی تپه ای ایالت‌های [[جنوب هند]]، با مقدار ۷۱ درصد مربوط به [[کرناتکه|ایالت کرناتکه]] ([[بخش کوداگو|کوداگو]] به تنهایی ۳۳ درصد از تولید قهوه هند را به خود اختصاص داده‌است)، بعد از آن [[کرالا|ایالت کرالا]] با ۲۱ درصد و [[تامیل نادو|ایالت تامیل نادو]] (به مقدار ۸٬۲۰۰ [[تن (یکا)|تن]] برابر با ۵ درصد از کل قهوه تولید شده در هند) استوار است. طبق گفته‌ها، قهوه هندی که در سایه حاصل از تاج درختان بزرگ پرورش یابد، نسبت به قهوه ای که در مناطق دیگر دنیا در زیر نور مستقیم آفتاب بدست می‌آید، باکیفیت تر ین قهوه است.<ref name=value>{{cite web|title=Coffee Board of India|url=http://www.indiacoffee.org/coffee-statistics.html|website=indiacoffee.org|access-date=10 February 2017}}</ref> در هند، حدود ۲۵۰٬۰۰۰ پرورش دهنده مزارع قهوه وجود دارد که ۹۸ درصد از آنها، از قشر پرورش دهنده در مقیاس کوچک هستند. در سال ۲۰۰۹، قهوه هند فقط ۴٫۵ درصد از کل قهوه تولید شده در دنیا را تشکیل می‌داد. به‌طور تقربی ۸۰ از قهوه هند صادر می‌شود،<ref name="Illy & Viani">{{cite book|last1=Illy|first1=Andrea |last2=Viani|first2=Rinantonio |title=Espresso coffee: the science of quality|url=https://books.google.com/books?id=AJdlfSFCmVIC&pg=PA47|year=2005|publisher=Academic Press|isbn=0-12-370371-9|page=47}}</ref> که ۷۰ درصد از این مقدار برای صادرات به آلمان، روسیه، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ژاپن، یونان، [[هلند]] و فرانسه اختصاص دارد. ۲۹ درصد از صادرات مختص به [[ایتالیا]] است. بیشتر محموله‌های صادراتی، توسط کشتی و با عبور از آبراه [[کانال سوئز]] انجام می‌گیرد.<ref name=value/>
'''تولید [[قهوه]] در هند''' ({{lang-en|Coffee production in India}}) در حد وسیعی بر نواحی تپه ای ایالت‌های [[جنوب هند]]، با مقدار ۷۱ درصد مربوط به [[کرناتکه|ایالت کرناتکه]] ([[بخش کوداگو|کوداگو]] به تنهایی ۳۳ درصد از تولید قهوه هند را به خود اختصاص داده‌است)، بعد از آن [[کرالا|ایالت کرالا]] با ۲۱ درصد و [[تامیل نادو|ایالت تامیل نادو]] (به مقدار ۸٬۲۰۰ [[تن (یکا)|تن]] برابر با ۵ درصد از کل قهوه تولید شده در هند) استوار است. طبق گفته‌ها، قهوه هندی که در سایه حاصل از تاج درختان بزرگ پرورش یابد، نسبت به قهوه ای که در مناطق دیگر دنیا در زیر نور مستقیم آفتاب بدست می‌آید، باکیفیت تر ین قهوه است.<ref name=value>{{cite web|title=Coffee Board of India|url=http://www.indiacoffee.org/coffee-statistics.html|website=indiacoffee.org|access-date=10 February 2017}}</ref> در هند، حدود ۲۵۰٬۰۰۰ پرورش دهنده مزارع قهوه وجود دارد که ۹۸ درصد از آنها، از قشر پرورش دهنده در مقیاس کوچک هستند. در سال ۲۰۰۹، قهوه هند فقط ۴٫۵ درصد از کل قهوه تولید شده در دنیا را تشکیل می‌داد. به‌طور تقربی ۸۰ از قهوه هند صادر می‌شود،<ref name="Illy & Viani">{{cite book|last1=Illy|first1=Andrea |last2=Viani|first2=Rinantonio |title=Espresso coffee: the science of quality|url=https://books.google.com/books?id=AJdlfSFCmVIC&pg=PA47|year=2005|publisher=Academic Press|isbn=0-12-370371-9|page=47}}</ref> که ۷۰ درصد از این مقدار برای صادرات به آلمان، روسیه، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ژاپن، یونان، [[هلند]] و فرانسه اختصاص دارد. ۲۹ درصد از صادرات مختص به [[ایتالیا]] است. بیشتر محموله‌های صادراتی، توسط کشتی و با عبور از آبراه [[کانال سوئز]] انجام می‌گیرد.<ref name=value/>


== پانویس ==
== پانویس ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶

جنگل‌های انبوه قهوه در هند

تولید قهوه در هند (انگلیسی: Coffee production in India) در حد وسیعی بر نواحی تپه ای ایالت‌های جنوب هند، با مقدار ۷۱ درصد مربوط به ایالت کرناتکه (کوداگو به تنهایی ۳۳ درصد از تولید قهوه هند را به خود اختصاص داده‌است)، بعد از آن ایالت کرالا با ۲۱ درصد و ایالت تامیل نادو (به مقدار ۸٬۲۰۰ تن برابر با ۵ درصد از کل قهوه تولید شده در هند) استوار است. طبق گفته‌ها، قهوه هندی که در سایه حاصل از تاج درختان بزرگ پرورش یابد، نسبت به قهوه ای که در مناطق دیگر دنیا در زیر نور مستقیم آفتاب بدست می‌آید، باکیفیت تر ین قهوه است.[۱] در هند، حدود ۲۵۰٬۰۰۰ پرورش دهنده مزارع قهوه وجود دارد که ۹۸ درصد از آنها، از قشر پرورش دهنده در مقیاس کوچک هستند. در سال ۲۰۰۹، قهوه هند فقط ۴٫۵ درصد از کل قهوه تولید شده در دنیا را تشکیل می‌داد. به‌طور تقربی ۸۰ از قهوه هند صادر می‌شود،[۲] که ۷۰ درصد از این مقدار برای صادرات به آلمان، روسیه، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ژاپن، یونان، هلند و فرانسه اختصاص دارد. ۲۹ درصد از صادرات مختص به ایتالیا است. بیشتر محموله‌های صادراتی، توسط کشتی و با عبور از آبراه کانال سوئز انجام می‌گیرد.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ "Coffee Board of India". indiacoffee.org. Retrieved 10 February 2017.
  2. Illy, Andrea; Viani, Rinantonio (2005). Espresso coffee: the science of quality. Academic Press. p. 47. ISBN 0-12-370371-9.

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  • پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value). در ویکی‌انبار 
  • Coffee Board of India