میکروفوم: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۷: | خط ۷: | ||
== منابع == | == منابع == | ||
{{پانویس}} | {{پانویس}} | ||
{{یادکرد-ویکی |پیوند= https://en.wikipedia.org/wiki/Microfoam |عنوان =Microfoam |زبان= انگلیسی |بازیابی= ۱۳ اوت ۲۰۲۰}} | {{یادکرد-ویکی |پیوند= https://en.wikipedia.org/wiki/Microfoam |عنوان =Microfoam |زبان= انگلیسی |بازیابی= ۱۳ اوت ۲۰۲۰}}{{قهوه-خرد}} | ||
{{قهوه-خرد}} | |||
[[رده:شیر]] | [[رده:شیر]] | ||
[[رده:شیمی قهوه]] | [[رده:شیمی قهوه]] | ||
[[رده:قهوه]] | [[رده:قهوه]] |
نسخهٔ ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۰۴
میکروفوم یا میکروکف (به انگلیسی: Microfoam) یک شیر کفدار و کاملاً یکنواخت است که برای تهیه نوشیدنی های قهوه برپایه اسپرسو، بهخصوص آنهایی که دارای هنر لاته هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. میکرفوم بهطور معمول با چوب بخار دستگاه اسپرسو تهیه میشود که بخار را درون یک ظرف شیر پمپ میکند.
در مقابل میکروفوم، ماکروفوم (به انگلیسی: Macrofoam) قرار داد که دارای حباب مشخصه بزرگ است و معمولاً برای کاپوچینو (خشک) استفاده میشود.
منابع
مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Microfoam». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۳ اوت ۲۰۲۰.