ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۶: | خط ۶: | ||
<!-- نوشتار پیشنهادی هفته --> | <!-- نوشتار پیشنهادی هفته --> | ||
<div id="mf-fa">{{صفحهٔ اصلی/عنوان|title = مقالهٔ برگزیده|image = Symbol_star_gold.svg|ویرایش = {{مدیاویکی:ffeed-featured-page}} }} | <div id="mf-fa">{{صفحهٔ اصلی/عنوان|title = مقالهٔ برگزیده|image = Symbol_star_gold.svg|ویرایش = {{مدیاویکی:ffeed-featured-page}} }} | ||
<div><nowiki>{{ </nowiki>{{مدیاویکی:ffeed-featured-page}} }}<span style="float: left"><small>[[پرونده:Symbol star gold.svg|15px|alt=|پیوند=]] '''[[ویکیپدیا:مقالههای برگزیده|مقالههای برگزیده]]''' – '''[[ | <div><nowiki>{{ </nowiki>{{مدیاویکی:ffeed-featured-page}} }}<span style="float: left"><small>[[پرونده:Symbol star gold.svg|15px|alt=|پیوند=]] '''[[ویکیپدیا:مقالههای برگزیده|مقالههای برگزیده]]''' – '''[[ویکی باریستا:مقاله پیشنهادی هفته|مقالهٔ امروز]]'''</small></span> | ||
</div> | </div> | ||
</div> | </div> | ||
خط ۱۴: | خط ۱۴: | ||
{{ {{مدیاویکی:ffeed-dyk-page}} }} | {{ {{مدیاویکی:ffeed-dyk-page}} }} | ||
<div style="font-size: 85%; text-align: end;"> | <div style="font-size: 85%; text-align: end;"> | ||
<div>[[پرونده:Symbol question fa.svg|15px|link=]] '''[[ | <div>[[پرونده:Symbol question fa.svg|15px|link=]] '''[[ویکی باریستا:آیا میدانستید که...؟/هفتههای {{#زمان:Y|{{#اگرحساب:{{#زمان:n||en}} = 6 or {{#زمان:n||en}} < 6|-1 year|now}}}} (میلادی)|بیشتر…]]'''</div> | ||
</div> | </div> | ||
</div> | </div> | ||
</div> | </div> | ||
<div id="mf-aw">{{صفحهٔ اصلی/عنوان|title = دربارهٔ | <div id="mf-aw">{{صفحهٔ اصلی/عنوان|title = دربارهٔ ویکیباریستا|image = W-circle.svg|ویرایش = الگو:درباره ویکیباریستا}} | ||
<div>{{درباره | <div>{{درباره ویکیباریستا}} | ||
</div> | </div> | ||
</div> | </div> |
نسخهٔ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۳۶
ویکی باریستا یک منبع جامع و معتبر برای دوستداران قهوه و باریستاها است که به ارائه اطلاعات تخصصی درباره روشهای تهیه قهوه، تکنیکهای باریستا، و تجهیزات قهوه میپردازد. این وبسایت شامل مقالات آموزشی، راهنماهای عملی، و نقد و بررسی محصولات مختلف قهوه است و هدف آن ارتقاء دانش و مهارتهای باریستاها و علاقهمندان به قهوه است. با استفاده از ویکی باریستا، کاربران میتوانند به روزترین اطلاعات و نکات حرفهای را در دنیای قهوه دریافت کنند.؛با ۱۷۵ مقاله به زبان فارسی
{{ ویکی باریستا:نوشتار پیشنهادی/۲۰۲۴/۹۲ }} مقالههای برگزیده – مقالهٔ امروز
مسابقات جهانی باریستا یکی از معتبرترین و مهمترین رویدادهای مربوط به حرفه باریستا است که هر ساله برگزار میشود. این مسابقات در سطح بینالمللی برگزار شده و باریستاهای حرفهای از سراسر جهان در آن شرکت میکنند تا مهارتها، خلاقیت، و دانش خود را در زمینه قهوهسازی به نمایش بگذارند.تاریخچه مسابقات جهانی باریستا
اولین دوره مسابقات جهانی باریستا در سال ۲۰۰۰ در موناکو برگزار شد. از آن زمان به بعد، این مسابقات به یکی از مهمترین رویدادهای دنیای قهوه تبدیل شده است و هر ساله در کشورهای مختلف برگزار میشود. هدف این مسابقات ترویج کیفیت بالا در تهیه قهوه، بهبود مهارتهای باریستاها، و معرفی نوآوریها و خلاقیتهای جدید در صنعت قهوه است.
نحوه برگزاری مسابقات
مسابقات جهانی باریستا در چندین مرحله برگزار میشود و هر شرکتکننده باید در طول یک نمایش ۱۵ دقیقهای، سه نوع نوشیدنی مختلف برای داوران آماده کند:
اسپرسو: باریستاها باید بهترین اسپرسوی خود را تهیه کنند که شامل طعم متعادل، عطر غنی، و بافت مناسب است. نوشیدنی شیری: معمولاً لاته یا کاپوچینو، جایی که باریستا باید مهارتهای بخاردهی شیر و تهیه فوم مناسب را نشان دهد. بیشتر بدانید