الگو:صفحه ویکی باریستا: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۶: | خط ۶: | ||
<div style="float:left; width:55%;"> <!-- This width add to the the margin below to equal 99%--> | <div style="float:left; width:55%;"> <!-- This width add to the the margin below to equal 99%--> | ||
{{صفحات برگزیده صفحهٔ اصلی}} | {{صفحات برگزیده صفحهٔ اصلی}} | ||
</div> | </div> | ||
نسخهٔ ۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۱۸
ویکی باریستااولین ویکی تخصصی صعنت کافه
|
ویکی باریستا پروژهای صعنت عذا و نوشیدنی ویکی باریستا یک منبع جامع و معتبر برای دوستداران قهوه و باریستاها است که به ارائه اطلاعات تخصصی درباره روشهای تهیه قهوه، تکنیکهای باریستا، و تجهیزات قهوه میپردازد ویکی باریستا نقلقولهای جالب توجه از زبان باریستا است. ویکیباریستا فارسی از ۶ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده و اکنون ۱۷۵ صفحه به زبان فارسی دارد. شما هم میتوانید صفحات را ویرایش کنید. برای فراگیری و تمرین این کار میتوانید نخست به آشنایی با اصول ویرایش رفته و سپس در گودال ماسهبازی آزمایش کنید و یا به سیستم وارد شوید.
صفحات برگزیده
درباره صعنت قهوه — اسپرسو • کاپوچینو • قهوه ترک • آیس کافی • کافه لاته • لانگو (قهوه) • قهوه یزدی • قهوه کنلچه • قهوه فوری • قهوه ترک • قهوه (گیاه) • ریسترتو • اسپرسو • قهوه گیشا • باریستا (Barista) • باریستا( فیلم ) • ماکیاتو:Caffè Macchiato • مسابقات جهانی باریستا (World Barista Championship) • فلت وایت (Flat White) • دوبل اسپرسو (Double Espresso) • کورتادو (Cortado) • فراپه قهوه (Coffee Frappe) • کولد برو (Cold Brew) • آیس لاته (Iced Latte) • آیس کاپوچینو
نوشتن نوشتارها
ویکی باریستا:حق تکثیر • آشنایی با اصول ویرایش • راهنمای چیدمان و شیوهنامه • منابع با مالکیت عمومی و مشترک • نوشتارهای درخواستی
دربارهٔ پروژه
دربارهٔ ویکیباریستا • ویکی باریستا:ورودی کاربران • ویکیباریستا چه چیزی نیست • قهوهخانه • میز کمک