بستنی دالگونا: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
{{بدون منبع}} | {{بدون منبع}} | ||
[[ | [[پرونده:IDM-2021-poster-challenge-669.png|جایگزین=Homemade_Dalgona_Coffee|بندانگشتی]] | ||
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند. | بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند. |
نسخهٔ ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۵۷
این مقاله به هیچ منبع و مرجعی استناد نمیکند. |
بستنی دالگونا یکی از دسرهای محبوب کرهای است که با الهام از قهوه دالگونا ساخته شده است. دالگونا یک نوع تافی سنتی کرهای است که از ترکیب شکر ذوب شده و جوششیرین درست میشود. بستنی دالگونا معمولاً با تکههای کاراملی دالگونا ترکیب شده و طعمی شیرین و کمی تلخ ایجاد میکند.
دستور تهیه
دو نکته مهم دارد تا دالگونای شما فوم خوبی بدهد: ۱- پودر قهوه فوری همان نسکافه خودمان است که جایگزین قهوه ترک یا پودر قهوه نمیشود. ۲- استفاده از میکسر قوی که فوم عالی به شما بدهد.
مواد لازم: - یک فنجان یخ - ۴ قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف لیوان شکر - یک چهارم فنجان آب سرد - ۱ قاشق غذاخوری کاکائو
رسپی دوم پشنهادی
مواد لازم:
قهوه فوری ۱۵ گرم
آب داغ ۶۰ میلیلیتر
پودر شکر ۱۰۰ گرم
به مدت ۳-۴ دقیقه هم بزنید
خامه زده شده سرد ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۵۰ گرم
یک شب در فریزر بگذارید