دوبل اسپرسو (Double Espresso): تفاوت میان نسخهها
صفحهای تازه حاوی «دوبل اسپرسو (Double Espresso) یک نوشیدنی قهوه پرقدرت است که از دو شات اسپرسو تشکیل شده است. اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که با فشار بالای آب داغ از میان دانههای قهوه آسیابشده تهیه میشود. در دوبل اسپرسو، بهجای یک شات، دو شات اسپرسو بهطور همزمان تهی...» ایجاد کرد برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
دوبل اسپرسو (Double Espresso) یک نوشیدنی قهوه پرقدرت است که از دو شات اسپرسو تشکیل شده است. اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که با فشار بالای آب داغ از میان دانههای قهوه آسیابشده تهیه میشود. در دوبل اسپرسو، بهجای یک شات، دو شات اسپرسو بهطور همزمان تهیه میشود، که باعث افزایش مقدار قهوه، غلظت، و میزان کافئین آن میشود. | دوبل اسپرسو (Double Espresso) یک نوشیدنی قهوه پرقدرت است که از دو شات [[اسپرسو]] تشکیل شده است. اسپرسو نوعی [[قهوه]] غلیظ است که با فشار بالای آب داغ از میان دانههای قهوه آسیابشده تهیه میشود. در دوبل اسپرسو، بهجای یک شات، دو شات اسپرسو بهطور همزمان تهیه میشود، که باعث افزایش مقدار قهوه، غلظت، و میزان کافئین آن میشود. | ||
{{Infobox beverage|name=دوبل اسپرسو (Double Espresso)|image=Tazzina di caffè a Ventimiglia.jpg|alt=|caption=تصویر یک فنجان اسپرسو دبل کلاسیک از [[ونتیمیلیا]]|type=داغ|origin=[[ایتالیا]]|introduced=۱۹۰۱|color=سیاه}} | |||
== نحوه تهیه == | == نحوه تهیه == |
نسخهٔ ۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۲۷
دوبل اسپرسو (Double Espresso) یک نوشیدنی قهوه پرقدرت است که از دو شات اسپرسو تشکیل شده است. اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که با فشار بالای آب داغ از میان دانههای قهوه آسیابشده تهیه میشود. در دوبل اسپرسو، بهجای یک شات، دو شات اسپرسو بهطور همزمان تهیه میشود، که باعث افزایش مقدار قهوه، غلظت، و میزان کافئین آن میشود.
گونه | داغ |
---|---|
خاستگاه | ایتالیا |
آغاز تولید | ۱۹۰۱ |
رنگ | سیاه |
نحوه تهیه
برای درست کردن دوبل اسپرسو، حدود 14 تا 18 گرم قهوه آسیابشده استفاده میشود (تقریباً دو برابر مقدار اسپرسوی معمولی). آب داغ با فشار زیاد (حدود 9 بار) از این مقدار قهوه عبور میکند و در حدود 60 میلیلیتر اسپرسو به دست میآید. زمان استخراج، مشابه اسپرسوی معمولی، حدود 25 تا 30 ثانیه است.
ویژگیهای طعمی
دوبل اسپرسو نسبت به اسپرسوی معمولی طعم قویتر، غلیظتر، و تلختری دارد. با وجود تلخی بیشتر، به دلیل فرآیند مناسب استخراج، ممکن است طعمهای شیرین طبیعی و لطیف قهوه نیز بهتر نمایان شوند. این نوشیدنی برای افرادی که به دنبال طعم خالص و قوی قهوه هستند، بسیار مناسب است.
تفاوت با اسپرسوی معمولی
تفاوت اصلی بین دوبل اسپرسو و اسپرسوی معمولی در مقدار قهوه و حجم نهایی نوشیدنی است. اسپرسوی معمولی تنها یک شات قهوه است که حدود 30 میلیلیتر حجم دارد، در حالی که دوبل اسپرسو از دو شات تهیه شده و حدود 60 میلیلیتر حجم دارد. این به معنی افزایش دو برابری کافئین و غلظت قهوه است.
محبوبیت و کاربردها
دوبل اسپرسو یک انتخاب محبوب در میان دوستداران قهوه است و معمولاً بهصورت خالص مصرف میشود. همچنین از آن بهعنوان پایهای برای تهیه نوشیدنیهای دیگر مانند لاته، کاپوچینو، ماکیاتو و بسیاری از انواع قهوههای ترکیبی استفاده میشود.
جمعبندی
دوبل اسپرسو یک نوشیدنی قهوه قوی و پرانرژی است که برای افرادی مناسب است که به دنبال طعمی خالصتر و کافئین بیشتری هستند. این نوشیدنی ساده اما تأثیرگذار به دلیل غلظت و طعم برجستهاش، در میان دوستداران قهوه محبوبیت زیادی دارد.