ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
{{DISPLAYTITLE:ویکی باریستا}} | |||
<div style="float:right; width:100%"> | <div style="float:right; width:100%"> | ||
{{عنوان}} | {{عنوان}} | ||
خط ۱۵: | خط ۱۶: | ||
</div> | </div> | ||
{{الگو:ایجاد مقاله ویکی باریستا}} | {{الگو:ایجاد مقاله ویکی باریستا}} | ||
__NOTOC__ __NOEDITSECTION__ | __NOTOC__ __NOEDITSECTION__{{DEFAULTSORT:ویکی باریستا}} | ||
[[Category:قهوه در ایتالیا]] | |||
[[Category:قهوه]] | |||
__INDEX__ | |||
__NEWSECTIONLINK__ |
نسخهٔ ۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۳۹
ویکی باریستااولین ویکی تخصصی صعنت کافه
|
ویکی باریستا پروژهای صعنت عذا و نوشیدنی ویکی باریستا یک منبع جامع و معتبر برای دوستداران قهوه و باریستاها است که به ارائه اطلاعات تخصصی درباره روشهای تهیه قهوه، تکنیکهای باریستا، و تجهیزات قهوه میپردازد ویکی باریستا نقلقولهای جالب توجه از زبان باریستا است. ویکیباریستا فارسی از ۶ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده و اکنون ۱۷۵ صفحه به زبان فارسی دارد. شما هم میتوانید صفحات را ویرایش کنید. برای فراگیری و تمرین این کار میتوانید نخست به آشنایی با اصول ویرایش رفته و سپس در گودال ماسهبازی آزمایش کنید و یا به سیستم وارد شوید.
صفحات برگزیده
درباره صعنت قهوه — اسپرسو • کاپوچینو • قهوه ترک • آیس کافی • کافه لاته • لانگو (قهوه) • قهوه یزدی • قهوه کنلچه • قهوه فوری • قهوه ترک • قهوه (گیاه) • ریسترتو • اسپرسو • قهوه گیشا • باریستا (Barista) • باریستا( فیلم ) • ماکیاتو:Caffè Macchiato • مسابقات جهانی باریستا (World Barista Championship) • فلت وایت (Flat White) • دوبل اسپرسو (Double Espresso) • کورتادو (Cortado) • فراپه قهوه (Coffee Frappe) • کولد برو (Cold Brew) • آیس لاته (Iced Latte) • آیس کاپوچینو
نوشتن نوشتارها
ویکی باریستا:حق تکثیر • آشنایی با اصول ویرایش • راهنمای چیدمان و شیوهنامه • منابع با مالکیت عمومی و مشترک • نوشتارهای درخواستی
دربارهٔ پروژه
دربارهٔ ویکیباریستا • ویکی باریستا:ورودی کاربران • ویکیباریستا چه چیزی نیست • قهوهخانه • میز کمک
برای ایجاد صفحهٔ جدید ابتدا ویدیو آموزشی روبهرو را مشاهده کنید، سپس نام صفحهٔ موردنظر خودتان را در جعبهٔ پائین وارد نمائید. البته برای ایجاد یک مقالۀ جدید توصیه میشود از ابزار ایجادگر مقاله استفاده کنید.