بستنی ناپلی: تفاوت میان نسخهها
جز ویکیپدیا:ویکیپروژه تصحیح ویکیپدیا با استفاده از AWB |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۵
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
بستنی ناپلی یا ناپولیتن (به انگلیسی: Neapolitan ice cream) که گهگاهی به آن بستنی سه رنگ[۱] (به انگلیسی: Harlequin ice cream) هم میگویند نوعی از بستنی میباشد که از سه طعم مجزا (غالباً وانیلی، شکلاتی و توتفرنگی) تشکیل شده باشد که معمولاً بدون هیچ مانعی بین یکدیگر قرار گرفتهاند.
منابع
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Neapolitan ice cream». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۳ ژوئن ۲۰۲۴.
- ↑ Kalil, Frederick (17 September 2012). "We all scream for..." Tufts Now. Medford, Massachusetts: Tufts University. Archived from the original on 20 February 2021. Retrieved 2 December 2014.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- طعمدهندههای بستنی
- بستنی وانیلی
- آشپزی ایتالیایی-آمریکایی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی ناپلی