بستنی ناپلی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۵

ویرایش

دلمه
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).


{{جعبه اطلاعات غذا
|نام            = دلمه
|تصویر          = 
|اندازه تصویر   = <!-- می‌توانید از ا
|زیرنویس        = 
|نام جایگزین    = 
|گونه           = 
|انواع          = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... -->
|بخش            = <!-- پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره -->
|کشور           = 
|منطقه          = 
|خوراک ملی      = 
|سازنده         = 
|سال            = 
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. -->
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. -->
|دمای ارائه     = 
|مواد اصلی      = 
|مواد فرعی      = 
|مقدار ارائه    = 
|کالری          = 
|منبع کالری     = 
|پروتئین        = 
|چربی           = 
|کربوهیدرات     = 
|شاخص قندخون    = 
|خوراکی مشابه   = 
|اطلاعات دیگر    = 
|بدون دستور پخت = 
|ویکی‌انبار      = 
|بدون ویکی‌انبار = 
}}

بستنی ناپلی یا ناپولیتن (به انگلیسی: Neapolitan ice cream) که گهگاهی به آن بستنی سه رنگ[۱] (به انگلیسی: Harlequin ice cream) هم می‌گویند نوعی از بستنی می‌باشد که از سه طعم مجزا (غالباً وانیلی، شکلاتی و توت‌فرنگی) تشکیل شده باشد که معمولاً بدون هیچ مانعی بین یکدیگر قرار گرفته‌اند.

منابع

  1. Kalil, Frederick (17 September 2012). "We all scream for..." Tufts Now. Medford, Massachusetts: Tufts University. Archived from the original on 20 February 2021. Retrieved 2 December 2014.