چندال: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
 
جز ۱ نسخه واردشده
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۴۷

ویرایش

دلمه
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).


{{جعبه اطلاعات غذا
|نام            = دلمه
|تصویر          = 
|اندازه تصویر   = <!-- می‌توانید از ا
|زیرنویس        = 
|نام جایگزین    = 
|گونه           = 
|انواع          = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... -->
|بخش            = <!-- پیش‌غذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره -->
|کشور           = 
|منطقه          = 
|خوراک ملی      = 
|سازنده         = 
|سال            = 
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. -->
|کمترین مدت پخت = <!-- می‌توانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. -->
|دمای ارائه     = 
|مواد اصلی      = 
|مواد فرعی      = 
|مقدار ارائه    = 
|کالری          = 
|منبع کالری     = 
|پروتئین        = 
|چربی           = 
|کربوهیدرات     = 
|شاخص قندخون    = 
|خوراکی مشابه   = 
|اطلاعات دیگر    = 
|بدون دستور پخت = 
|ویکی‌انبار      = 
|بدون ویکی‌انبار = 
}}

چندال (انگلیسی: Cendol) یک دسر شیرین یخی است که حاوی مقادیر کمی از ژله آرد برنج سبز رنگ،[۱] شیر نارگیل و شربت شکر پالم است.[۲] به‌طور معمول در جنوب شرق آسیا موجود است و در اندونزی،[۳] مالزی،[۴] برونئی، کامبوج، تیمور شرقی، لائوس، ویتنام، تایلند، سنگاپور و میانمار محبوب است. اضافه بر ژله سبز رنگ، ممکن است روی آن موادی از جمله نان صحرایی خرد شده، لوبیا آزوکی قرمز شیرین شده، یا خارگیل گذاشته شود.[۵]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Jane Freiman (19 May 1986). "Underground Gourmet: Sampling Indonesia". New York. p. 119.
  2. Witton, Patrick (2002). Indonesia, Lonely planet: World food. Lonely Planet. p. 141. ISBN 978-1-74059-009-9.
  3. "Recipe: Es cendol". Belindo. Archived from the original on 10 September 2011. Retrieved 29 December 2009.
  4. Bowen, Dana (10 August 2005). "Shaving the Ice, Cutting the Heat". The New York Times.
  5. "Es Cendol Durian". Femina (به اندونزیایی).

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]