سوسیس خون: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۳: خط ۱۳:
{{پانویس|چپ‌چین=بله}}
{{پانویس|چپ‌چین=بله}}


== منابع ==
== مناب ==
* {{یادکرد ویکی|عنوان =Black pudding |پیوند =http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_sausage  |زبان =انگلیسی | بازیابی =۱ دسامبر ۲۰۱۰}}
{{ویکی‌انبار-رده|Black pudding}}
 
{{آشپزی-خرد}}
{{آشپزی-خرد}}
{{سوسیس}}
[[index.php?title=رده:آشپزی]]
[[رده:آشپزی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی آرژانتینی]]
[[رده:آشپزی آرژانتینی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی آلمانی]]
[[رده:آشپزی آلمانی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی اروپایی]]
[[رده:آشپزی اروپایی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی اروگوئه‌ای]]
[[رده:آشپزی اروگوئه‌ای]]
[[index.php?title=رده:آشپزی اسکاتلندی]]
[[رده:آشپزی اسکاتلندی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی انگلیسی]]
[[رده:آشپزی انگلیسی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی اوکراینی]]
[[رده:آشپزی اوکراینی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی ایرلند شمالی]]
[[رده:آشپزی ایرلند شمالی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی پورتوریکویی]]
[[رده:آشپزی پورتوریکویی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی تایوانی]]
[[رده:آشپزی تایوانی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی روسی]]
[[رده:آشپزی روسی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی شیلیایی]]
[[رده:آشپزی شیلیایی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی فیلیپینی]]
[[رده:آشپزی فیلیپینی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی مکزیکی]]
[[رده:آشپزی مکزیکی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی ونزوئلایی]]
[[رده:آشپزی ونزوئلایی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی ویتنامی]]
[[رده:آشپزی ویتنامی]]
[[index.php?title=رده:خون]]
[[رده:خون]]
[[index.php?title=رده:سوسیس]]
[[رده:سوسیس]]
[[index.php?title=رده:غذاهای حرام در دین اسلام]]
[[رده:غذاهای حرام در دین اسلام]]
[[index.php?title=رده:آشپزی استونیایی]]
[[رده:آشپزی استونیایی]]
[[index.php?title=رده:آشپزی ایتالیایی]]
[[رده:آشپزی ایتالیایی]]

نسخهٔ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۳۷

یک نوع سوسیس خون با نام بودین (قبل از پخت)

سوسیس خون، پودینگ سیاه یا پودینگ خون، نوعی سوسیس است که در نوعی آشپزی ویژه به نام آشپزی با خون (خون به عنوان ماده اولیه) تهیه می‌شود. در این نوع سوسیس، از خون به عنوان ماده اولیه استفاده کرده و آن را پس از مخلوط کردن با یک فیلر یا پر کننده، پخته یا خشک می‌کنند، تا نهایتاً پس از سرد کردن آن ماسیده و در حد سوسیس‌های بسته‌بندی سفت گردد. خون حیواناتی نظیر خوک[۱] و گاو کاربرد بیشتری در تهیه این نوع سوسیس دارد، خون گوسفند و بز[۲] نیز در برخی موارد در تهیه این نوع سوسیس‌ها استفاده می‌شود. خون اسب و ماکیان، مثل مرغ، خروس و اردک[۳] نیز به ندرت کاربرد دارند. در این نوع سیستم آشپزی از گوشت، انواع روغن، پیاز، پی، انواع نان، سیب زمینی شیرین، بلوط، جو و جو دو سر به عنوان پرکننده استفاده می‌شود.

نگارخانه

پانویس

  1. FINK, HANS-PETER (22 March 2001). "Blood Sausage Ravioli with Tender Nutmeg Pumpkin.(Recipe)" (به انگلیسی). Art Culinaire. Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.
  2. "Reports Summarize Food Science Study Results from Federal University (Shelf Life of Cooked Goat Blood Sausage Prepared with the Addition of Heart and Kidney)" (به انگلیسی). Food Weekly News. 31 July 2014. Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.
  3. Lileks, James (12 September 2002). "On duck's-blood sausage and cockroaches; This column is not intended for the faint of stomach.(VARIETY)(BACKFENCE)" (به انگلیسی). Star Tribune (Minneapolis, MN). Archived from the original on 29 March 2015. Retrieved 20 November 2014.

مناب

index.php?title=رده:آشپزی index.php?title=رده:آشپزی آرژانتینی index.php?title=رده:آشپزی آلمانی index.php?title=رده:آشپزی اروپایی index.php?title=رده:آشپزی اروگوئه‌ای index.php?title=رده:آشپزی اسکاتلندی index.php?title=رده:آشپزی انگلیسی index.php?title=رده:آشپزی اوکراینی index.php?title=رده:آشپزی ایرلند شمالی index.php?title=رده:آشپزی پورتوریکویی index.php?title=رده:آشپزی تایوانی index.php?title=رده:آشپزی روسی index.php?title=رده:آشپزی شیلیایی index.php?title=رده:آشپزی فیلیپینی index.php?title=رده:آشپزی مکزیکی index.php?title=رده:آشپزی ونزوئلایی index.php?title=رده:آشپزی ویتنامی index.php?title=رده:خون index.php?title=رده:سوسیس index.php?title=رده:غذاهای حرام در دین اسلام index.php?title=رده:آشپزی استونیایی index.php?title=رده:آشپزی ایتالیایی