تولید قهوه در مکزیک: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
نجات ۱ منبع و علامت‌زدن ۰ به‌عنوان مرده.) #IABot (v2.0.9.5
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۳۹

نواحی پرورش قهوه در مکزیک.
  ایالت‌های تولید کننده قهوه عربیکا با فرآوری صنعتی
  ایالت‌های تولید کننده قهوه عربیکا بدون فرآوری صنعتی

تولید قهوه در مکزیک (انگلیسی: Coffee production in Mexico)به میزان ۲۵۲٬۰۰۰ تن، باعث شد این کشور حائز رتبه هشتم بزرگ‌ترین تولید کننده قهوه در دنیا، در سال ۲۰۰۹ گردد،[۱] که به‌طور عمده بر نواحی بخش جنوبی منطقهٔ مرکزی تا نواحی جنوبی این کشور متمرکز است. قهوه‌ها به‌طور عمده از نوع عربیکا است که علی‌الخصوص به‌طور مطلوبی در منطقهٔ ساحلی سوکانوسکو، چیاپاس نزدیک مرز گواتمالا رشد می‌کنند.[۲]

در انتهای قرن هجده، قهوه از آنتیل به مکزیک ورود پیدا کرد ولی هنوز هم تا دههٔ ۱۸۷۰، مقدار زیادی از آن صادر نمی‌گردید.[۳] در طی دههٔ ۱۹۸۰، قهوه به باارزش‌ترین محصول صادراتی کشور تبدیل شد.[۲] امروزه، مکزیک بزرگترین منبع واردات قهوه ایالات متحده آمریکا است.

جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. "Food and Agricultural commodities production". Food and Agriculture Organization. Archived from the original on 26 December 2018. Retrieved 27 November 2011.
  2. ۲٫۰ ۲٫۱ Mexico: Other crops
  3. خطای یادکرد: برچسب <ref> نامعتبر؛ متنی برای ارجاع‌های با نام discovery وارد نشده است

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]