تاکو بل: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
 
خط ۲۱: خط ۲۱:
== پانویس ==
== پانویس ==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
{{رستوران‌های فست‌فود زنجیره‌ای بریتانیا}}
{{رستوران‌های فست‌فود زنجیره‌ای ایالات متحده آمریکا}}
[[رده:ادغام‌ها و اکتساب‌های ۱۹۷۸ (میلادی)]]
[[رده:ادغام‌ها و اکتساب‌های ۱۹۷۸ (میلادی)]]
[[رده:بنیان‌گذاری‌های ۱۹۶۲ (میلادی) در کالیفرنیا]]
[[رده:بنیان‌گذاری‌های ۱۹۶۲ (میلادی) در کالیفرنیا]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۱ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۶:۲۰

تاکو بل
نوعشرکت تابعه
صنعتغذای فوری
بنا نهادهدونی، کالیفرنیا
(مارس ۲۱, ۱۹۶۲)
دفتر مرکزی1 Glen Bell Way, ارواین، کالیفرنیا,آمریکا
شمار موقعیت‌ها6,446 restaurants (2009)[۱]
افراد کلیدیGlen Bell, Founder
Greg Creed, President, CEO
محصولاتتاکوs, burritos, and other Tex-Mex cuisine-related غذای فوری
درآمدافزایش$۱٫۹ billion (2009)[۱]
تعداد کارکنان۱۷۵٬۰۰۰+
مادریام! برندز
وبگاه

تاکو بل رستوران‌هایی زنجیره‌ای در کشور آمریکا هستند که غذاهای فوری در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند. تاکو بل شعبه‌های مختلفی در شهرهای مختلف دنیا دارد. نخستین شعبه تا کوبل در سال ۱۹۶۲ میلادی و در شهر دونی کالیفرنیا افتتاح گردید. ناچوس از انواع غذاهای مکزیکی است که در فهرست غذاهای این رستوران‌ها می‌باشد.[۲][۳]

یکی از شعبه‌ها در واسا، ویسکانسین

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. ۱٫۰ ۱٫۱ «OC-Based Restaurant Chains». Orange County Business Journal. ۳۳ (۳۷): ۲۴. ژوئیه ۵, ۲۰۱۰.
  2. Longman Dictionary of English Language and Culture بایگانی‌شده در ۴ ژانویه ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine P 1414
  3. Oxford Guide to British and American Culture for Learner's of English نسخه نرم‌افزاری تلفن همراه