نوشیدنی: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده |
|||
خط ۴۹: | خط ۴۹: | ||
{{دادههای کتابخانهای}} | {{دادههای کتابخانهای}} | ||
{{نوشیدنی-خرد}} | {{نوشیدنی-خرد}} | ||
[[رده:غذا و نوشیدنی|*]] | [[رده:غذا و نوشیدنی|*]] | ||
[[رده:نوشیدنیها|نوشیدنیها]] | [[رده:نوشیدنیها|نوشیدنیها]] |
نسخهٔ کنونی تا ۴ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۵
نوشیدنی به مایعهایی گفته میشود که انسان میتواند آن را بنوشد. نوشیدنی دارای انواع مختلفی میباشد. نوشیدنی گرم، نوشیدنی سرد، نوشیدنی الکلی و غیرالکلی و… تقسیم میشود. نوشیدنیها نقش مهمی در فرهنگ انسانی ایفا میکنند. انواع رایج نوشیدنیها شامل آب، شیر، آبمیوهها، قهوه، چای، و نوشابهها است. علاوه بر این، نوشیدنیهای الکلی مانند شراب، آبجو، و نوشیدنی تقطیری، که حاوی اتانول است به مدت ۸۰۰۰ سال بخشی از فرهنگ و پیشرفت انسانی بوده است.
- در تعریف سازمان یونسکو نوشیدنی
- هر مایع خالص یا مخلوط جامد در مایع، مایع در مایع یا گاز در مایع که به منظور رفع تشنگی، بلع یا هضم آسانتر آنچه همراه با آن خورده میشود، یا دستیابی به آثار جسمی و روانی دیگر از قبیل آرامش و لذت، مورد استفاده قرار گیرد.
انواع نوشیدنی[ویرایش | ویرایش مبدأ]
●دلستر
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Drink». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۷-۰۶-۲۰۲۱.
پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ نوشیدنی موجود است.