آیس کافی: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۹: | خط ۹: | ||
== منابع == | == منابع == | ||
{{پانویس}} | {{پانویس}} | ||
[[رده:قهوه]] | [[رده:قهوه]] |
نسخهٔ ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۰۲
آیس کافی (از انگلیسی: Ice coffee، به معنی «قهوهٔ یخی») یا کافه گلاسه (از فرانسوی: café glacé) یا یخقهوه (مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی)[۱] یک نوشیدنی قهوهٔ سرد است مانند کافه موکا و کافه لاته.
در کشورها
تایلند
در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه میشود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرمگرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو میشود. این نوشیدنی در رستورانهای تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده میشود و طرفدار دارد.
منابع
- ↑ «یخقهوه» [علوم و فنّاوری غذا] همارزِ «iced coffee, ice coffee»؛ منبع: گروه واژهگزینی. جواد میرشکاری، ویراستار. دفتر دهم. فرهنگ واژههای مصوب فرهنگستان. تهران: انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی. شابک ۹۷۸-۶۰۰-۶۱۴۳-۳۴-۷ (ذیل سرواژهٔ یخقهوه)