آیس کافی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
بدون خلاصۀ ویرایش
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری
خط ۹: خط ۹:
== منابع ==
== منابع ==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
{{قهوه}}


[[رده:قهوه]]
[[رده:قهوه]]

نسخهٔ ‏۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۰۲

یخ قهوه به سبک کیوتو سرو می‌شود. آب با دمای اتاق به مدت ۸ ساعت روی قهوه آسیاب‌شده چکانده می‌شود و سپس روی یخ رقیق می‌شود.

آیس کافی (از انگلیسی: Ice coffee، به معنی «قهوهٔ یخی») یا کافه گلاسه (از فرانسوی: café glacé) یا یخ‌قهوه (مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی)[۱] یک نوشیدنی قهوهٔ سرد است مانند کافه موکا و کافه لاته.

در کشورها

تایلند

در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه می‌شود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرم‌گرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو می‌شود. این نوشیدنی در رستوران‌های تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده می‌شود و طرفدار دارد.

منابع

  1. «یخ‌قهوه» [علوم و فنّاوری غذا] هم‌ارزِ «iced coffee, ice coffee»؛ منبع: گروه واژه‌گزینی. جواد میرشکاری، ویراستار. دفتر دهم. فرهنگ واژه‌های مصوب فرهنگستان. تهران: انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی. شابک ۹۷۸-۶۰۰-۶۱۴۳-۳۴-۷ (ذیل سرواژهٔ یخ‌قهوه)