کافه لاته: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: برگرداندهشده ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۱۳: | خط ۱۳: | ||
| زبان = انگلیسی | | زبان = انگلیسی | ||
}}</ref> این نوشیدنی معمولاً در [[فنجان]] سرو میشود.<ref name="Farlex" /> | }}</ref> این نوشیدنی معمولاً در [[فنجان]] سرو میشود.<ref name="Farlex" /> | ||
{{Infobox food|name=کافه لاته|image=Caffe Latte at Pulse Cafe.jpg|image_size=|caption=کافه لاته در جنوب استرالیا|alternate_name=|country=[[ایتالیا]]|region=|creator=|course=|type=نوشیدنی گرم و سرد, [[شیر قهوه]]|served=|main_ingredient=[[اسپرسو]], بخار [[شیر]]|variations=''[[کافه موکا]]'' (با طعم شکلات)}} | |||
تفاوت کافه لاته با [[کاپوچینو]] معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در [[کاپوچینو]] ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.<ref>{{یادکرد وب | تفاوت کافه لاته با [[کاپوچینو]] معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در [[کاپوچینو]] ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.<ref>{{یادکرد وب |
نسخهٔ ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۰۵
کافه لاته (به ایتالیایی: caffè e latte) گونهای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخاردادهشده بهدست میآید. کافه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) میباشد[۱] و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده[۱] و رویش را با کف شیر میپوشانند.[۲] این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو میشود.[۲]
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
تفاوت کافه لاته با کاپوچینو معمولاً در نسبت قهوه و مقدار شیر و فوم شیر آن است بدین صورت که در کاپوچینو ۳۰ میل اسپرسو و ۱۵۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از ۵ میلیمتر تا ۳ سانتیمتر است اما در کافه لاته ۳۰ میل اسپرسو و ۱۸۰ میل شیر بخار داده شده که فوم شیر از صفر تا ۵ میلیمیتر است.[۳]
منابع
- ↑ ۱٫۰ ۱٫۱ "caffe latte" (به انگلیسی). Merriam-Webster, Incorporated. Retrieved 25 October 2010.
{{cite web}}
: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link) - ↑ ۲٫۰ ۲٫۱ "cafe latte" (به انگلیسی). thefreedictionary.com. Retrieved 25 October 2010.
{{cite web}}
: نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته (link) - ↑ «انواع قهوه اسپرسو». آفتاب. ۴ بهمن ۱۳۸۵. دریافتشده در ۳ آبان ۱۳۸۹.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- نگهداری یادکرد:زبان ناشناخته
- مقالههای دارای واژگان به زبان ایتالیایی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- آشپزی ایتالیایی
- قهوه
- نوشیدنیهای ایتالیایی
- نوشیدنیهای قهوهدار
- وامواژههای ایتالیایی
- واژهها و عبارتهای ایتالیا