ریسترتو: تفاوت میان نسخهها
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
بدون خلاصۀ ویرایش برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه ویرایشگر دیداری |
||
خط ۳: | خط ۳: | ||
به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید. | به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید. | ||
== | == تهیه == | ||
* [[قهوه عربی]] | * [[قهوه عربی]] | ||
* [[قوری موکا]] | * [[قوری موکا]] | ||
خط ۹: | خط ۹: | ||
* [[قهوه ترک]] | * [[قهوه ترک]] | ||
* [[اسپرسو]] | * [[اسپرسو]] | ||
[[رده:آشپزی ایتالیایی]] | [[رده:آشپزی ایتالیایی]] | ||
[[رده:اسپرسو]] | [[رده:اسپرسو]] |
نسخهٔ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۴۸
برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. |
ریسترتو همان اسپرسو میباشد در حجم و گاندازه کوچکتر و غلیظ تر مشابه اسپرسو میباشد که معنای اسپرسوی کوچکشده نیز تعبیر میشود. تلخی بیشتر از ویژگیهای این نوشیدنی میباشد. یک فنجان ریسترتو ۲۰ میلی لیتر است. در واقع بزرگترین تفاوت اسپرسو و ریسترتو در حجم است. بهطور کلی فرایند زمان عصارهگیری و حجم در ریسترتو کوتاهتر است.
از نظر حجمی دو فنجان قهوه ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو میباشد. به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصارهگیری کنیم؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم، ریسرتو به دست میآید، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم، اسپرسو به دست میآید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم، لانگو به دست میآید.